Ak by sa národ dozvedel, o čo skutočne v tejto „chytačke“ ide, bola by tu revolúcia, myslí si Belousovová
14 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zatýkanie v Národnej kriminálnej agentúre, aj na policajnej inšpekcii je niečo, čo vzbudzuje nielen maximálnu pozornosť, ale aj záujem ľudí o to, čo sa vlastne v našej polícii deje. Že v nej prebiehajú nejaké prazvláštne boje dnes už, okrem ministra vnútra, nepochybuje asi nikto.


Zatknúť štyroch členov elitných vyšetrovateľov z NAKA to nie je len tak. A zadržaný bol dokonca aj dočasný šéf inšpekcie. Dvoch zadržaných vyšetrovateľov už obvinil vyšetrovateľ inšpekcie zo zločinu zneužívania právomoci verejného činiteľa a zločinu marenia spravodlivosti formou spolupáchateľstva. Zareagovať na súčasný stav sa v statuse rozhodla aj expolitička Anna Belousovová.
Vyzerá to tak, že každú z týchto zložiek polície riadi iné politické pozadie

„To, čo sa deje v polícii mi už trochu pripomína detskú hru na „chytačku“. Raz inšpekcia ministerstva vnútra zatkne niekoho z NAKA, potom NAKA zatýka na inšpekcii. Teraz sme už dosiahli vyšší level. Zatýkajú sa policajti z jednej zložky medzi sebou,“ konštatuje predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť, podľa ktorej to ide takto stále dookola. „Vyzerá to tak, že každú z týchto zložiek polície riadi iné politické pozadie...,“ píše Belousovová a dodáva, že v tej hre sa stráca to podstatné.



„A to je fakt, že polícia je platená z našich daní a mala by sa starať o našu bezpečnosť a nie byť predĺženou rukou súčasných a bývalých politických špičiek, ktorí si takto vybavujú medzi sebou účty a chránia vlastné kšefty a zadky,“ vysvetlila exnárodniarka, ktorá je presvedčená, že ak by vyšla pravda najavo, ak by sa národ dozvedel, o čo skutočne ide jedným aj druhým v tejto „chytačke“, bola by tu revolúcia. „A určite by nebola ani nežná, ani zamatová! Chmáry sa sťahujú...“ uzatvára svoj status Anna Belousovová.

Krvná pomsta po slovensky- Inšpekcia MV SR zatkla svojho šéfa, ktorý zatkol vyšetrovateľov kajúcnikov
Určite to na smiech nie je, aj keď to pôsobí ako hra na policajtov v blázinci. Vyšetrovatelia Úradu inšpekčnej služby zadržali v pondelok popoludní svojho dočasne povereného šéfa Petra Scholtza. TASR to potvrdili zdroje ÚIS Ministerstva vnútra SR.... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Brožík