Šialané. Marketingový expert chce dávať dôchodky seniorom až po tom ako sa zaočkujú! (VIDEO)
13 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcinačné šialenstvo nezažívame len my na Slovensku, ale prakticky všade na svete. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj bratia Česi, kde majú podobných „expertov“ ako u nás. Nad tým, s čím prišiel jeden z nich ale zostáva zdravý rozum stáť.


Politici a rozliční „odborníci“ dumajú nad tým, ako dať zaočkovať experimentálnymi vakcínami proti COVID-19 čo najviac ľudí. Svojich „expertov“ majú aj v Čechách. Zaujímavý názor marketingového experta zverejnil vo videu facebookový profil RaptorTV.cz. Názor Jakuba Horáka je vskutku „excelentný“.
Hlavne nech sa všetci zaočkujú a bude fajn. Čo sa tu budeme strašiť s nejakými rúškami

Marketingový expert Jakub Horák má v celej veci absolútne jasno. „Pre nezaočkovaných dôchodcov by som stopol dôchodok!“ uviedol podľa RaptorTV.cz v diskusnej relácii na CNN Prima NEWS. „RaptorTV. cz nenajíma komparzistov ani neplatí protestujúcich za „akčné“ scény na kameru, ako to robia ostatní. Odmietame tvrdenie RaptorTV. cz, že dav ľudí z televízie Raptor nadával pánovi podobného pánovi Prymulovi. Jediným členom RaptorTV.cz tímu bol kameraman, ktorý vysielal naživo a do diania sa nijako nezapájal. Bola to udalosť premiéra Babiša v Průhoniciach 7. augusta,“ uviedol RaptorTV.cz v krátkom statuse pri zostrihu videa. V diskusii na CNN Prima NEWS bol okrem moderátora prítomný aj marketingový expert Jakub Horák, exminister zdravotníctva a epidemiológ Roman Prymula či spevák Janek Ledecký.

Doktor Visolajský opäť straší: Prichádzajúca vlna je rizikom najmä pre nezaočkovaných seniorov
Bu-bu-bu. V skratke napísané, ako sa politici a rozliční odborníci snažia vystrašiť verejnosť tým, čo príde po lete. Prirodzene, zlí budú všetci nezaočkovaní, z ktorých však väčšina sedela doma. Takže vírus sem nepriniesla. Doktor Peter Visolajský... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Diskutujúci sa v štúdiu najskôr bavia o nosení rúšok v interiéri a v exteriéri, teda ako na nich ľudia pozerajú keď chodia aj po vonku s rúškom na tvári, ale aj porušovania vládnych nariadení politikmi. „Hlavne nech sa všetci zaočkujú a bude fajn. Čo sa tu budeme strašiť s nejakými rúškami,“ hovorí v diskusii Horák. Tému nezaočkovaných asi 300-tisíc občanov z rizikovej skupiny, teda starších ľudí, otvoril Janek Ledecký.

„Pýtam sa, je nejaký spôsob či nejaká možnosť ako pritlačiť na tie orgány, ktoré to môžu presadiť. Ja viem, že k týmto ľuďom sa je ťažké dostať, lebo tí vám neprídu do očkovacieho centra, lebo sú to väčšinou starší spoluobčania, ktorí nemajú laptop a nezvládnu sa prihlásiť do registra. A keď príde september a október a s nimi aj respiračné infekcie a posilní sa aj Covid, tak z týchto 300-tisíc ľudí nám začnú plniť štatistiky a nás ostatným, ktorí sme v pohode, priškrípne,“ skonštatoval Ledecký.


Posledný zúfalý pokus je motivovať praktikov aby presvedčili seniorov dať sa zaočkovať

No a vtedy prichádza na scénu marketingový expert so svojím „skvelým“ nápadom. „Ja by som im stopol dôchodok, ktorý by si mohli vybrať až keď budú zaočkovaní!“ šokoval prítomných Jakub Horák. „Toto je absolútna pravda. Dôchodcovia sú najrizikovejšia skupina, ktorú by sme mali primárne očkovaním ošetriť. Teraz prebieha posledný zúfalý pokus, že sa budú motivovať praktici za to, že dokážu presvedčiť na zaočkovanie sa seniorov, ktorých majú v registri. To si myslím je cesta, ktorá pomôže. Rúška majú svoj význam, pretože keď sa pozriete na to, kto mal minulú sezónu chrípku, tak nikoho nenájdete. Chrípka dokázal zmiznúť vďaka tomu, že sme nosili rúška. Ale pre seniorov je naozaj prioritou očkovať,“ zdupľoval na konci videa epidemiológ Roman Prymula.

Vakcíny zlyhali. Pol roka od očkovania nemá väčšina seniorov skoro žiadne protilátky, ukázala analýza
04 | 08 | 2021 | Peter Sulek