Na stretnutie s pápežom v Prešove stačí prísť s potvrdzovacím mailom
13 | 09 | 2021 I Ivan Mihale/ TASR

Záujemcovia, ktorí doposiaľ nedostali vstupenku na utorkové (14. 9.) stretnutie s pápežom Františkom v Prešove, tam môžu prísť s potvrdzujúcim e-mailom o registrácii. Overia ich pri vstupe do areálu pri Mestskej športovej hale v Prešove. TASR o tom informoval hovorca Prešovskej gréckokatolíckej archieparchie Michal Pavlišinovič.


Organizátori podujatia zároveň vyzývajú veriacich, aby čo najskôr napísali reklamačný mail a ako prílohu doložili COVID pass. Reklamáciu je potrebné poslať e-mailom na adresu [email protected].
"Veriaci môžu v utorok využiť aj možnosť dodatočného vytlačenia vstupenky priamo na mieste stretnutia so Svätým Otcom v Prešove. V infostane sa o to postarajú dobrovoľníci. Je však potrebné, aby si doniesli vytlačené potvrdenie o registrácii na podujatie, ktoré im bolo zaslané už skôr. Taktiež je potrebné, aby si priniesli aj vytlačený COVID pass," uviedol Pavlišinovič.

Pápež František po sv. liturgii v Prešove zavíta v utorok aj na košické sídlisko Luník IX, kde pozdraví marginalizované komunity. Neskôr sa presunie na štadión Lokomotívy, kde sa prihovorí mladým ľuďom.

Chmelár kriticky: Pri návšteve pápeža prezidentka sa štylizuje do úlohy kráľovnej
Návšteva pápeža Františka u nás je pre slovenských veriacich veľkou oslavou. Sú tu však aj ateisti, ktorí sa na túto pre kresťanov mimoriadnu návštevu pozerajú inou optikou. A medzi takých patrí aj Eduard Chmelár. Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik