MIMORIADNA SPRÁVA: antitím inšpekčnej služby ministerstva vnútra zatkol dočasne povereného šéfa inšpekcie Petra Scholza. Eštók k tomu píše, že "Lipšic sa zbláznil"
13 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Podľa zdrojov z mediálneho prostredia antitím inšpekčnej služby ministerstva vnútra zatkol dočasne povereného šéfa inšpekcie Petra Scholza. Tá ráno zatkla vyšetrovateľov NAKA, ktorí pre špeciálnu prokuratúru spracúvali väčšinu kajúcnikov.


"Lipšic sa zbláznil", píše v tejto súvislosti na sociálnej sieti poslanec Matúš Šutaj Eštók.

LIPŠIC SA ZBLÁZNIL A MAL BY SKONČIŤ

Reprofoto FB (@matúš Šutaj Eštók)

Lipšic zatýka Matovičových oponentov

"Neúspešný politik Daniel Lipšic sa nám pred očami mení na neúspešného špeciálneho prokurátora. Idea, že pomocou porušovania zákonov a manipulácie výpovedí sa mu podarí zlikvidovať politickú opozíciu jeho spolustraníka Matoviča, narazila na nekompromisného Žilinku." Píše Eštók.
Obvinenia sa rúcajú ako domček z karát

"Vymyslené obvinenia sa začínajú rúcať ako domčeky z karát, a tak sa Lipšic spolu s Čurilom a ďalšími členmi skupinky odhodláva k čoraz zúfalejším činom."

"Najnovšie do médií unikol dokument špeciálnej prokuratúry, kde chce Lipšic obviniť a pozatýkať organizovanú skupinu policajtov. Jej úlohou malo byť (a teraz sa podržte) zhromažďovať informácie proti Lipšicovi a jeho kamarátom." pripomína poslanec Eštók.
V poradí na zatknutie čakajú všetci Lipšicovi oponenti

"Keď sa pozrieme na jej zostavu zistíme, že ide o skupinu ľudí, ktorá nemá nič spoločné okrem toho, že každý z nich nejako verejne kritizoval Lipšica. Zurian, Santusová, Káľavský, Vyšváder, Ciriak a Košč, ktorého v dokumente nazývajú pán X."

"Lipšic jednoducho hodil na papier mená ľudí, ktorí sa ho odvážili kritizovať, vymyslel si skupinku a chystá sa ich pozatýkať."
Je čas začať hovoriť o Lipšicovom konci

"Mám silné tušenie, že pán špeciálny prokurátor to prestáva mať pod tlakom neúspechu v hlave v poriadku. Je najvyšší čas začať verejne hovoriť o jeho konci." Končí svoj status na sociálnej sieti právnik a poslanec Matúš Šutaj Eštók.

(Medzititulky okrem posledného reda, HD.)

Ranná akcia na NAKA: Štyria zadržaní vyšetrovatelia, z ktorých dvoch vraj už aj obvinili!
V dátume je síce 13-teho, nie je však piatok, ale pondelok. Napriek tomu sa zrejme na poriadne dlho vryje tento deň do hláv štyroch vyšetrovateľov z NAKA, ktorých dnes zadržala policajná inšpekcia. Dvoch údajne už aj obvinili, ďalší dvaja majú byť... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik