Michelko: zločinecká skupina okolo Čurilu už chystala masové zatýkanie Santusovej, Zuriana a spol.
13 | 09 | 2021 I Petra Demková

Publicista Roman Michelko si pochvaľuje zásah inšpekcie. „Bude veselo, ale po perfídnom útoku niktoša Baránika na generálneho prokurátora Žilinku a po šialených svedectvách Vlada Pčolinského o pomeroch v polícii, je nutné túto bandu zastaviť,“ napísal.


„Tak dnes sme zažili výmet na NAKE. Vyšetrovateľ Čurila a teda ( Jagoda, Ježov a Berija) v jednej osobe, pôjde do kolúzky. Verím, že jeho masové zločiny neostanú nepotrestane,“ začína svoj príspevok na Facebooku spisovateľ a politológ Roman Michelko.

„Zároveň ďalší zločinci Kysel a Lipšic, ktorí masívne nezákonnosti tak dlho a tak úspešne kryli, majú prečo byť znepokojení. Treba dúfať, že hrubé nezákonnosti, ktoré sa tu v ostatných mesiacoch diali, už nadobro skončia. Krajne skorumpovaný, totálne nekompetentný a neschopný Mikulec je znepokojený. Má byť prečo,“ myslí si Michelko.

Policajná inšpekcia vo vojne s NAKA a jej kajúcnikmi dnes 1:0
Pondelok trinásteho. Inšpekcia Ministerstva vnútra zatýka Čurillu. Dostala sa tak o krok pred NAKou k dôležitému svedkovi o manipulovaných výpovediach kajúcnikmi. S nimi operuje Lipšicova Špeciálna prokuratúra a súčasná vláda. Tvrdia, že ide o... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Brožík


Publicistovi sa veľmi pozdáva načasovanie. „Inak veľmi dobré načasovanie výmetu v čase návštevy pápeža, ani aktuálna vládnuca chátra, nebude chcieť robiť veľké halo. Z uniknutých dokumentov je však jasné, že zásah prišiel v poslednej chvíli.

Zločinecká skupina okolo Čurilu totiž už chystala masové zatýkanie Santusovej, Zuriana, Kalavského a ešte dvoch ďalších poctivých policajtov. Keď Čurila v kolúzke poriadne zmäkne, verím, že ta záplava hnoja, ktorá sa náhle vyvalí, potopí nielen špeciálnu prokuratúru, ale aj jej politické krytie,“ dúfa známy spisovateľ.

„Bude veselo, ale po perfídnom útoku niktoša Baránika na generálneho prokurátora Žilinku a po šialených svedectvách Vlada Pčolinského o pomeroch v polícii, je nutné túto bandu zastaviť. Verím, že dnešný zásah, je prvý krok, ktorý nedotknuteľným jasne naznačí, že ich koniec sa blíži. Ďakujem úradu inšpekčnej služby a držím im palce...,“ ukončil svoj príspevok Roman Michelko.

MIMORIADNA SPRÁVA: Zadržali niekoľko vyšetrovateľov NAKA z kauzy Očistec
Úrad inšpekčnej služby (ÚIS) mal zadržať niekoľko vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) z kauzy Očistec. Informoval o tom portál Aktuality.sk. Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) to považuje za pokračovanie snáh o zastrašovanie... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR