Je tu zneužívanie OČTK na politické ciele, Pellegrini toho má už dosť
13 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Peter Pellegrini po tom, čo sledoval správy o dianí v prostredí OČTK (Orgánov činných v trestnom konaní), doslova zúri. Hovorí o zneužívaní OČTK na udržanie si politickej moci. Podľa neho ide o "rozvrat štátu v priamom prenose".


"Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini v posledných týždňoch komentoval aktuálne dianie len zbežne. Udalosti okolo zadržania vyšetrovateľov závažných káuz ho však evidentne poriadne rozzúrili! Politických súperov vo videu na sociálnej sieti skutočne nešetril!" Začína svoj článok portál www.1pluska.sk.
Desivé fakty o zneužívaní OČTK

„Čo dnes na Slovensku sledujeme, je hrozivý rozvrat štátu v priamom prenose. Tajná správa Slovenskej informačnej služby, ktorej riaditeľa vyberá samotný premiér, povedala desivé fakty o zneužívaní orgánov činných v trestnom konaní na politické ciele,“ uviedol podľa nami citovaného portálu Pellegrini.
Zneužívanie pávomocí moci verejným činiteľom v praxi

Expredseda vlády sa podľa citovaného zdroja domnieva, že "na Slovensku vznikla skupinka vyšetrovateľov a prokurátorov špeciálnej prokuratúry, ktorá namiesto spravodlivosti plní politickú zákazku hnutia OľaNO."

"Zákazka, ktorej autormi sú Matovič, Mikulec a Lipšic, je obviniť a pozatvárať čo najviac politických oponentov a to za akúkoľvek cenu," myslí si podľa www.1pluska.sk Peter Pellegrini. Pellegrini.
Profesionálni udavači pracujú na plné obrátky

Peter Pellegriny v článku na nami citovanom zdroji tvrdí, že "sa dnes usvedčujú ľudia bez dôkazov, len na základe zmanipulovaných výpovedí tzv. kajúcnikov. Profesionálni udavači klamú na požiadanie len preto, aby sa sami dostali z väzby, a zaplatili za svoje hrozné činy len smiešnymi podmienečnými trestami," tvrdí šéf Hlasu podľa portálu www.1.pluska.sk.



P. Pellegrini: Pčolinský sedel zbytočne
K situácii ohľadne prepustenia bývalého riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského sa vyjadril aj Peter Pellegrini. Vo svojom videu na sociálnej sieti pripomenul fakt, na ktorý strana HLAS upozorňuje, podľa bývalého premiéra, už takmer rok.... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ivan Mihale