Danko: Boris Kollár sa musel zblázniť! To, čo chce urobiť je šialené! Zoberie aj transsexuála? (VIDEO)
13 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na stretnutie s pápežom sa rozhodol vziať desať zo svojich jedenástich detí šéf parlamentu Boris Kollár. Tým ale akoby roztiahol červené súkno pred svojho predchodcu Andreja Danka, ktorý ho za to poriadne skritizoval, ba dokonca jeho úmysel nazval šialeným.


Multiotecko Boris Kollár rozhodne nie je vzorom otca a manžela, ktorý sa môže postaviť pred pápeža. Veď ako mu bude vysvetľovať, že toľko detí má s desiatimi ženami? Kollár to však riskne, čo sa ale vôbec nepáči Andrejovi Dankovi. Jeho predchodca vo funkcii mu vo videu odkazuje, aby nebláznil a stretnutie so svätým otcom so svojou hŕbou detí radšej zrušil.
Keď za pápežom berie svoju rodinu, nech nezabudne na transsexuála zo Sniny

Neuveriteľná trúfalosť Borisa Kollára zobrať za pápežom svojich 10 z 11 detí od 10-tich manželiek Andreja Danka doslova pobúrila. „Milí priatelia, Kollár sa musel zblázniť. To, že sa prezidentka Zuzana Čaputová a jej členovia rodiny stretnú s pápežom je prirodzené a normálne. To však, čo ide urobiť Boris Kollár, je šialené,“ hovorí v úvode videa Danko.

„Šialené je to, že Kollár má 11 detí s 10 ženami. Je to ale jeho vec. Čo však nie je jeho vec, ak ide urobiť to, že ako predseda parlamentu ide predstaviť pápežovi 10 detí, pokračuje Danko, ktorí prízvukuje, že nechce útočiť do jeho detí ani do jeho rodiny. „Nikdy by som si však nedovolil zneužívať takúto štátnu funkciu. A bol som dvakrát so Svätým Otcom,“ pochválil sa Danko, ktorý je vraj z Kollárovho kroku ešte stále v šoku.



„Boris Kollár si myslí, že reprezentovať štát je to isté ako zastupovať svoje rádio na diskotéke. Neviem, čo k tomu povedať, možno len: Boris, vyzývam ťa, aby si to okamžite zrušil! A keď tam berieš svoju rodinu, možno nezabudni na Paris zo Sniny, svojho milovaného transsexuála,“ odkazuje súčasnému šéfovi parlamentu na konci videa jeho predchodca Andrej Danko.

Pollákovi sa chceli pochváliť, že idú za pápežom. TOTO od ľudí ale určite nečakali
Za pápežom na návštevu do prezidentského paláca sa vybrali aj poslanci Pollákovci. Otec Peter sedí v tom európskom, syn Peter v slovenskom. Takúto udalosť si teda predsa nemohli nechať ujsť. Pochváliť sa ňou však radšej nemuseli, lebo ľudia ich... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik