Teflónová politika, alebo keď sa argumenty odrážajú od majiteľov pravdy
12 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Relácia v politike TA3 priniesla, tak ako sa patrí na nedeľné slnečné predpoludnie, aj trochu zábavy. Hovorí sa tomu aj teflónová politika. Napriek tomu, že v nej diskutovali v úlohe hostí parlamentní poslanci, divák sa naozaj zabavil.


Hosťovskú zostavu tvorili poslanci Erik Tomáš a Michal Šipoš. Nie je jasné, či to bola náhoda, zhoda okolností, alebo zámer, ale výsledok nastavil zrkadlo súčasnej politike na Slovensku priam dokonale.
Lebo Fico

Predeseda poslaneckého klubu OĽaNO začal s totálne obohratým evergreenom. Naozáj trápnym. Za súčasný stav Slovenska "môže Fico". Reakcia Erika Tomáša? "Pán Šipoš, lebo Fico, lebo Pellegrini, lebo zatmenie slnka..." V returne prišla zo strany poslanca Šipoša taktiež obohratá fráza: "Môžete obhajovať zlo, sú to vaši ľudia, ktorí tu organizovali to zlo."
Zlatý klinec

Erik Tomáš nahadzuje tému: " Pravda prichádza na povrch a karma je zdarma. Nezákonnosťou sa dopracúvate k výsledkom, ktoré nie sú pravdivé. Pýtam sa, ak pán Šipoš hovoríte, že pán Imrecze hovorí pravdu, prečo ešte pán minister Mikulec nesedí vo väzbe?"

Michal Šipoš - "Neskáčte mi do reči, bolo tu dvanásť rokov vlády Smeru."

Bez slov.