Belohorcová opäť nahá? Manžel chce erotické fotky svojej playmate
11 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Bývalá playmate a moderátorka relácie Peříčko Zuzana Belohorcová sa s manželom Vlastom Hájkom a dvoma deťmi po jedenástich rokoch života v americkom Miami vrátila na pár dní do Česka. Rodina opustila kvôli bezpečnosti detí Spojené štáty a rozhodla sa skúsiť začať nový život na Kanárskych ostrovoch.


Manželia priznávajú, že sú radi obklopení luxusom, slnkom a morom. Vyskúšali život v španielskej Marbelle aj na Kanárskych ostrovoch. Po dvoch rokoch boli teraz opäť na čas v Česku a na Slovensku, kde trávili v posledných rokoch pravidelne vždy iba letné mesiace, píše český iDnes.cz.

"Program máme naozaj nabitý. Keď tu nežijeme a potom sa na chvíľu vrátime a dáme na Instagram fotku z Karlovho mosta, okamžite nám začnú zvoniť telefóny a všetci kamaráti a známi nás chcú vidieť a stráviť s nami aspoň krátky čas, "vysvetľuje Vlasta Hájek.

Luxusný život v Miami sa rodine tento rok po dlhých jedenástich rokoch ťažko opúšťal. "Náš malý syn Nevio je Američan, narodil sa tam. Dcérka Salma tam žila od svojich šiestich týždňov. Životu na South Beach sa ťažko niečo vyrovná. Prežili sme tam krásne roky, "hovorí Zuzana Belohorcová.

"Neviem, ako manžel, ale ja osobne by som sa tam ešte niekedy rada vrátila. Momentálne je však situácia taká, aká je, a kvôli deťom to určite nechceme urobiť. Chceme pre naše deti bezpečné prostredie, "dodáva.

Kočovný život zaviedol rodinu do španielskej Marbelly. Ani tam však neboli manželia spokojní. "Zistili sme, že to vôbec nie je naša šálka kávy. Mesto nás nenadchlo. Ani počasie, ani štruktúra ľudí, čo tam žijú. Všetci si na niečo hrajú. Keď nemáš kabelku Chanel, ako by si nebol. Určite sú tam bohatí ľudia, majú prachy a chcú to ukazovať. Ale je tam aj hromada tých, čo prachy nemajú a len sa na to hrajú, "spomína podnikateľ.

Po piatich mesiacoch v Marbelle sa rodina presunula na Tenerife, kde si manželia založili realitnú kanceláriu a budujú svoj nový domov. Kanárske ostrovy vraj boli správnou voľbou. "Je tam pohoda a kľud, ale či tam zostaneme navždy, to nikto nevie. Tvrdo makám, pretože sme si zvykli na život pri mori. Nechcem sedieť v mínus dvadsiatich v zime doma a pozerať, ako za oknom sneží. To ma nerobí šťastným, "hovorí Vlastimil Hájek.

Niektorí ľudia sa im vraj čudujú, že sú manželia aj po štrnástich rokoch a že sú ešte stále spolu. Obaja sú však vo vzťahu spokojní a manžel Belohorcovej sa netají ani tým, že by z štyridsaťpäťročnej Zuzany chcel mať ešte raz playmate.

"Muž chce, aby som zas nafotila nahé snímky, nie som o tom zatiaľ úplne tak presvedčená, ale uvidíme," smeje sa moderátorka. "Určite! Rozhodne chcem, aby ešte niečo nafotila. Dáme si spolu tri mesiace fitko a diétu a potom to hneď na nejakej skale niekde vysekneme, "plánuje podnikateľ.