Toto svinstvo nemá s „ideálmi“ novembra 89 absolútne nič spoločné! Iba zneužili blbosť a naivitu masy, tvrdí Neufuss
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa po nástupe novej vlády na jar minulého roka zmenilo a mení. A nemôže za to iba koronavírus, na ktorý to s obľubou mnohí zvaľujú. To, čo sa u nás deje už nemá nič spoločné s demokraciou, po ktorej sme v roku 1989 na  uliciach a námestiach tak volali.


Slovensko, ale aj Európu, ovládli liberáli, ktorých hodnoty chápe len málokto. A odrazu je tu chaos, bohatí sú ešte bohatší a chudobní ešte chudobnejší. Stredná vrstva sa u nás vytráca a národ chudobnie. Liberálni politici a médiá nás však presviedčajú o opaku. Karol Neufuss sa v statuse zamýšľa práve nad súčasnou realitou, ktorá je na hony vzdialená snu, ktorý Slováci v roku 1989 snívali.
Globalistický korporátny liberfažizmus „elitárov“ chce všetkých proti sebe rozoštvať

Neufuss píše o systéme (ktorý sa tu rozmáha ako mor a rakovina) neoliberálneho liber-fašizmu, plánovaného, organizovaného, a sofistikovane riadeného „elitami“ illuminátskej čvargy z NWO (konšpirčný server – pozn. red.) (a im zapredaných lokajov a skorumpovaných médií, propagandy aj politikov)!!!... „Globalistický korporátny liberfažizmus „elitárov“... Všetko a všetkých proti sebe ROZOŠTVAŤ ... a sami z toho profitovať, ťažiť, získavať vplyv, moc, kontrolu nad všetkým, vládnuť ... a nekresťansky bohatnúť!!! Na úkor celej planéty a ľudstva ... ŠMEJDI - satanistickí!“ konštatuje Neufuss.



Napokon - stručne a výstižne ... „Morfeus“ (citát):... toto svinstvo nemá s „ideálmi“ novembra 89 absolútne nič spoločné! Ten „november“, davová psychóza, naivita, masový kretenizmus, brainwashing ... iba zneužili blbosť a naivitu masy, davu - k tomuto dnešnému SVINSTVU (a jeho nastoľovaniu)!“ píše Neufuss a dodáva, že toto nemá s humanitou, slobodou ani demokraciou absolútne nič spoločné (akurát tak tupý, bezduchý, bezbrehý „konzum“ a ešte aj to predraženého braku a šmejdu, odpadu a toxických svinstiev)!!! „Všetko iba v záujme „elít“ a nadnárodných korporácií a v záujme gigaBiznisu a mamonu!“ končí svoj zvláštny, no určite zaujímavý status Karol Neufuss.

Radačovský: Vy, neoliberáli, Vaši sponzori a Vám spriaznené médiá, ste stelesnené zlo
M. Radačovský si vypočul plamennú tlačovku generálneho prokurátora. A nadväzuje naňho: „Ako je možné, že si dovoľujete robiť závery, že p. generál Lučanský si poranenia a smrť spôsobil sám, bez znalosti spisu, bez znalosti dôkazov, bez znalosti... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Petra Demková