Mutácia „Matovič“ je pre Slovensko vražedná! Dávajte si pozor, varuje „vedkyňa“ Belousovová
07 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Varianty kooronavírusu v gréckej abecede sa pekne rozrastajú. Po úvodnej Alfe prišla Beta, teraz nás „odborníci“ strašia Deltou, ale na obzore je už dokonca aj piaty variant, ktorý dostal názov Mí. Ale pozor, „vedkyňa“ Anna Belousovová objavila úplne nový variant, ktorý pracovne nazvala  - Matovič.


Anna Belousovová za kritikou, ale aj za humorom, nikdy nechodila ďaleko, a tak sa nemožno čudovať, že jej novo objavenej mutácii vírusu dala meno Matovič. Viac k svojmu „objavu“ napísala v statuse na sociálnej sieti. Prirodzene, nezaobišlo sa to bez patričných komentárov diskutujúcich.
Matovič je 100% väčší vírus a nebezpečnejší ako je Covid-19

„Tak, po delte a ďalších písmenách gréckej abecedy tu máme skutočnú pecku medzi vírusmi. Odteraz sa asi budú nové mutácie nazývať podľa politikov. KORONAVÍRUS Matovič opäť útočí. Táto mutácia „Matovič“ je pre Slovensko vražedná! Dávajte si pozor,“ napísala v krátkom statuse šéfka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová.

A čo na to zo všetkých mutácií vystrašení Slováci? „Áno je to pravda. Matovič je 100% väčší vírus a nebezpečnejší ako je Covid-19, teraz Delta a ešte ktovie akú zgerbu si vymyslí...“ súhlasí Anka Lehotkaiová. „Jediná mutácia, z ktorej mám naozaj strach,“ priznáva Tami Tesl. „Pandémia Olajno, a spol. je horší ako týfus...,“ skonštatoval Pavel Bielik.



„To by chcelo verejnú výzvu farmaceutickým firmám, aby okamžite začali s vývojom účinnej vakcíny,“ myslí si Alžbeta Smatanová. „Tento postihnutý chudáčik čoskoro zmizne z politiky, ale jeho žiaci zostanú... myslite na to,“ varuje Jana Porázik Kordová. „Pani Anna, čítal som, že tí kreténi z WHO vážne uvažujú o tom, že budúce mutácie neexistujúceho covidu pomenujú podľa súhvezdí nočnej oblohy! To nie je sranda, choré hlavy dokážu všetko,“ pripojil do diskusie Štefan Méry.

Belousovová: Silné rozšírenie nákazy môže byť dôvodom vlády skryť sa pred hnevom ľudí za pandémiu
Naši (ne)kompetentní opäť rozhodli proti svojím tvrdým a rozhodným vyhláseniam. Koľký krát už? Na návštevu pápeža už pustia aj nezaočkovaných. Žeby im to slúžilo ako výhovorka, keď očakávaná tretia vlna uderí? Lebo vysoké počty ľudí v nemocniciach,... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik