Lipšic dostal po čumáku, tvrdí Roman Michelko
06 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Za top udalosť týždňa považuje Roman Michelko rozhodnutie Generálnej prokuratúry SR o prepustení Vladimíra Pčolinského z kolúznej väzby. Tvrdí, že sa ukazuje, že Úrad špeciálnej prokuratúry a NAKA sa stali liahňou tých najkrivších podliakov bez akýchkoľvek zábran. A že sú v nich ideálne typy, ktoré by sa ľahko presadili aj v 50. rokoch. Video zverejnené na YouTube má názov Lipšic dostal po čumáku.


Roman Michelko v najnovšom videu hodnotí rozhodnutie Generálnej prokuratúry SR o prepustení Vladimíra Pčolinského z kolúznej väzby.

Michelko sa vracia do minulosti, pripomína, že Maroš Žilinka sa rozišiel s Danielom Lipšicom už pred rokmi. "Bolo to z dôvodu, že sa jasne prejavil jeho šialený aktivizmus, extrémna selektívnosť pri stíhaní, krajný morálny relativizmus a schopnosť ísť cez mŕtvoly," hovorí Michelko. Dnes sme podľa neho denne svedkami stretu zdravého rozumu a justičných pravidiel. A ako príklad uvádza kauzu Gorila, ktorej prepis či dokonca aj audiozáznam vyhlásil Najvyšší súd SR za neprípustné ako dôkazy v súdnom procese. A Žilinkovi nič iné nezostávalo, len ukončiť trestné stíhanie Jaroslava Haščáka.

Lipšic reaguje! Trvalo 24 hodín, kým odpovedal na Ficovu hádanku so súťažou. Čím sa obhajuje?
„Haščák a Mecom,“ pomenoval svoj nedeľno-večerný príspevok na sociálnej sieti špeciálny prokurátor. Plných 24 hodín Danielovi Lipšicovi trvalo, kým „zosmolil“ odpoveď na obvinenia, ktoré Robert Fico načrtol vo svojom videu v sobotu... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Petra Demková

Ťažká dilema

Dnes je podľa Romana Michelka pred nami ťažká dilema. Či nechať konať extrémne selektívnych šialencov, ktorí dlhodobo a systematiky pošliapavajú elementárne pravidlá demokracie a obetovať vo falošnej hre elementárne princípy demokracie, alebo sa zmieriť s istou mierou korupcie. Skôr je podľa neho znesiteľná korupčná vláda ako bezbrehá a krajne selektívna policajná diktatúra, v ktorej neplatia žiadne garancie právneho štátu či žiadne pravidlá.
Choré vzťahy v koalícii

Michelko je presvedčený, že Boris Kollár má osobný záujem na tom, aby mal generálny prokurátor Maroš Žilinka stále možnosť použiť mimoriadny opravný prostriedok, ktorý ho môže ako posledná záchrana držať mimo väzenskej cely.  "A aj preto sonduje ochotu opozície, či by ho podržali pri prípadnej snahe Úradu špeciálnej prokuratúry vydať ho do väzby," hovorí Michelko. A dodáva, že ide o choré vzťahy v koalícii, ktoré sú zachádzajú do krajnosti. Podobne podľa neho išli po krku aj Milanovi Krajniakovi, ktorý sa vzdal postu ministra. A do kresla sa napokon vrátil po tom, čo dostal jasné záruky, že mu nič také akútne nehrozí.
Heger je podľa Michelka kolosálny hlupák

"Krok premiéra Eduarda Hegera s Františkom Imreczem bolo ťažké strelenie si do vlastnej nohy," hovorí Michelko. Heger chcel podľa neho Imnreczeho použiť ako človeka, ktorý popísal fungovanie korupčného systému. Avšak práve František Imrecze tvrdo popísal najväčšiu korupčnú kauzu, dodáva.

Americký generál očakáva v Afganistane občiansku vojnu a obnovu terorizmu
Po chaotickom odstúpení USA existuje „veľmi veľká pravdepodobnosť“, že v Afganistane nastane občianska vojna, vyhlásil armádny generál Mark Milley, informuje portál RT. Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Lukáš Leca