Trump bude „určite“ kandidovať v roku 2024 po katastrofe v Afganistane, tvrdia republikáni
05 | 09 | 2021 I Lukáš Leca

Bývalý poradca Donalda Trumpa Jason Miller a republikánsky poslanec štátu Ohio Jim Jordan po nedávnych rozhovoroch s bývalým prezidentom odhalili, že má v pláne určite kandidovať v roku 2024, informuje portál RT.


Aj keď sám Trump túto informáciu nenaznačil, jeho blízki ju už začali šíriť do sveta.

Tento týždeň sa obnovila konverzácia o Trumpovej politickej budúcnosti, čiastočne aj vďaka Millerovi a Jordanovi. Obaja naznačili, že sa blíži oznámenie o kandidatúre v roku 2024. Trump údajne využije mylný krok prezidenta Joe Bidena, keď stiahol americké vojsko z Afganistanu.

Reportérka Lauren Windsorová tento týždeň odhalila, že Jordan jej povedal o údajných plánoch Trumpa oznámiť kandidatúru. Aj keď Jordan popiera, že by niečo také tvrdil.



Jordanov hovorca ďalej označil toto tvrdenie za „nepravdivé“. Krátko predtým, ako Windsor zverejnil video z rozhovoru s Jordanom, kde v podstate hovoril o tom istom.



Jordana je možné vidieť na videu, ako hovorí, že „vie“, že Trump bude kandidovať v roku 2024. „Je pripravený to všetko oznámiť po tom bláznovstve v Afganistane,“ uviedol.

Biden navštívil nemocnicu, kde liečia amerických vojakov ranených v Afganistane
Americký prezident Joe Biden vo štvrtok v sprievode svojej manželky navštívil v americkom štáte Maryland nemocnicu Walter Reed National Military Medical Center, kde sa zotavujú americkí vojaci zranení počas misie v Afganistane. Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | TASR