Právnik Géci vypracoval dokumenty, ktoré „tým druhým, zlým“ pomôžu v bežnom živote
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko je rozdelené na dva tábory. Zaočkovaných a tých druhých. A práve „tým druhý“ hádže vláda na každom kroku polená pod nohy. Ako z toho von nie je pre mnohých ľahké pochopiť, a tak prichádza na pomoc právnik Marek Géci.


Marek Géci zo Život národná strana sa usiluje pomôcť bežným ľuďom k tomu, aby neboli stále šikanovaní protizákonnými a protiústavnými opatreniami mnohými nenávidenej vlády. Rozhodol sa preto, že vypracuje dokumenty a píše o nich aj v statuse na sociálnej sieti, ktoré majú pomôcť Slovákom v bežnom živote a v boji s neprávosťou, s akou sa stretávajú na každom kroku.
Dokumenty by mali pomôcť Slovákom vyriešiť mnohé problémy

Pri príprave tlačív, ktoré sú zverejnené (TU) na stiahnutie aj v tomto statuse, vychádzal Géci s kolegyňou právničkou Hamačkovou z najčastejšie kladených otázok a problémov. „Sú vás tisíce a nie je v našich silách každému okamžite odpísať a uvedomujem si, že radu potrebujete čo najskôr. Pripravili sme preto vysvetlenia, odporúčania a tlačivá k najčastejším otázkam a problémom a zverejnili sme dokumenty. Verím, že svoj problém budete mať zodpovedaný,“ píše v statuse Marek Géci.

&id=108468481076597

Materiály na stiahnutie obsahujú tlačivá ako právne vysvetlenia pri nástupe detí do školy, právne popísané dobrovoľné očkovanie, či kontrola vstupu do gastro prevádzok, testovanie a obmedzovanie zamestnancov . „V nami vypracovaných materiáloch napríklad vysvetľujeme, že nátlak na rodičov a deti pri plnení nezmyselných a neúčinných príkazov, ktorými je podmieňovaná školská dochádzka našich detí, je protiprávny! Taktiež je v ňom vysvetlený rozpor v Manuály, ktorý obdržali riaditelia škôl od ministerstva školstva,“ vysvetlil právnik Marek Géci pri dokumentoch, ktoré dal k dispozícii na stiahnutie.

Géci: „Onedlho zrejme zdravotníctvo skolabuje, no nie kvôli nezaočkovaným." Kvôli komu teda?
Prikázať zdravotníkom povinne sa zaočkovať proti koronavírusu je želaním ministra Vladimíra Lengvarského. Lenže hneď od začiatku so svojím úmyslom narazil na odpor. K takémuto závažnému kroku sa zatiaľ neodhodlal aj z obavy, že personálne... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik