Nežiadúce účinky vakcíny proti Covidu sa u detí môžu dostaviť až po rokoch, varuje detská lekárka
04 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Očkovanie detí proti COVID-19 odmieta vo svete stále viac lekárov. Žiaľ, tí naši akoby žili na inej planéte a očkovanie, naopak, podporujú. Proti očkovaniu detí je aj česká lekárka pre deti a dorast Anna Urbanová.


Koronavírus rozhodne problémom je, to nikto nespochybňuje, na druhej strane je dostatok vedeckých štúdií ktoré hovoria, že deti COVID-19 znášajú v podstate bez problémov. Že deti sa nemajú očkovať proti koronavírusu tvrdí vo videu aj praktická detská lekárka Anna Urbanová. Je zdesená z toho, čo môžu takéto vakcíny neskôr napáchať.
Na sociálnej sieti sa potom strhlo doslova tornádo podporných názorov od ľudí

Oznam na dverách detskej lekárky Anny Urbanovej, Zdroj: screenshot youtube.com


Anna Urbanová si dokonca na dvere svojej ordinácie vylepila oznam, že odmieta niesť zodpovednosť za možné dlhodobé protivakcinačné následky. Preto svojím pacientom odmieta vakcínu aplikovať. „Viedlo ma k tomu to, že si myslím, že celá Covid agenda je nejako skreslená,“ hovorí lekárka a priznáva, že v žiadnom prípade nechce spochybňovať závažnosť ochorenia na Covid, ale má vážne pochybnosti, či všetky úmrtia boli na COVID, alebo iba s pozitívnym PCR testom. „Text na dverách som mala pripravený pôvodne iba pre svojich pacientov. Na sociálnej sieti sa potom strhlo doslova tornádo, pričom dostávam kvantá mailov, ktoré sú, až na niekoľko výnimiek, maily, ktoré ma podporujú, sú dojemné a som dojatá, že mám takú veľkú podporu,“ priznáva lekárka.

Nedoporučíme očkovanie detí len preto, že to chcú politici, povedala očkovacia komisia v Nemecku
05 | 08 | 2021 | Peter Sulek


Dokonca jej píšu či volajú i niektorí praktickí lekári, ktorí jej poslali aj materiál aby mala „muníciu“ na svoju obranu, lebo okrem podpory ľudí dostala od niektorých kolegov takzvane „cez prsty“ a je nútená sa obhajovať pred Spoločnosťou praktických lekárov pre deti a dorast. „Z toho všetkého nemám strach, pretože som do toho išla z dôvodu, že mi svedomie nedovolí po tom, čo som si načítala a naštudovala všetky informácie ku Covid agende, k PCR testu a všetkým okolnostiam, ktoré sa viažu k tejto agende a k vakcínam,“ priznáva Anna Urbanová.


Lekárka je zdesená z toho, čo vakcíny proti Covidu môžu za pár rokov napáchať

„Keď viete okolnosti okolo výroby vakcín, a ja ako lekárka viem posúdiť, čo sa okolo toho v tejto oblasti deje. Pravda je, že informácie ktoré vlani zazneli, a tie sa mohli zdať ako konšpirácie, tak o pár mesiacov to bola pravda,“ hovorí lekárka. Tá je podľa svojich slov zdesená z toho, čo tie vakcíny môžu napáchať.

„Že to napácha problémy u dospelej populácie to až tak nevadí, lebo dospelí sú svojprávni a majú možnosť voľby. Ale deti si to nezvolia a nežiadúce účinky sa môžu dostaviť až po rokoch. A to si tí rodičia neuvedomia keď si nenájdu všetky informácie, alebo nedonútia svojich lekárov aby ich kompletne informovali o všetkých okolnostiach týkajúcich sa vakcín,“ vysvetľuje detská lekárka Anna Urbanová, ktorej vraj fandí veľa lekárov, ale tí sa to, na rozdiel od nej, boja nahlas povedať.

Doktor Reich: V prípade experimentálnych vakcín dvojnásobne platí, že deti ich nemajú dostať! (VIDEO)
Očkovanie proti koronavírusu mnohí detskí, ale aj iní doktori či vedci neodporúčajú. Naopak, za sú viaceré naše lekárske a pediatrické „kapacity“. Bežný smrteľník sa pravdu nedozvie, pretože vaxeri odmietajú s antivaxermi v televízii na túto tému... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik