Prezidentka pozvala Kotlebu na návštevu pápeža (VIDEO)
01 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Predseda ĽSNS Marián Kotleba sa podelil s pozvánkou z kancelárie prezidentky Zuzany Čaputovej. Na sociálnych sieťach zverejnil video, na ktorom odmieta účasť na návšteve pápeža, pretože nie je zaočkovaný. Tak isto odmieta všetky "lacné triky", ktorými vláda navádza a tlačí občanov do vakcinácie.


"Včera popoludní prišla pozvánka z uhlíkovo neutrálnej kancelárie prezidenta SR. Pozrite si tú nálepku, že uhlíkovo neutrálna kancelária, skoro som odpadol," začal Kotleba v úvode videa. Následne začal pozvánku čítať: "Dovoľte mi obrátiť sa na Vás ohľadom nominovania zástupcov vašej strany na pozdrav Svätého otca na Slovensku, ktorý prednesie 13. septembra... Pani prezidentka ponúka dve miesta zástupcom vašej strany, musia však byť v zmysle legislatívy plne zaočkovaní..."



Marián Kotleba následne pozvánku odmietol, pretože nikto z dotyčných Kotlebovcov vraj nie je zaočkovaní. "Dakedy dávno sa ľudia očkovali, lebo sa báli choroby. Dnes sa vláda snaží tlačiť ľudí do očkovania nie kvôli chorobe, ale kvôli tej nezmyselnej celosvetovej politike, kvôli tým ich predsavzatiam o globálnych a neviem akých klimatických krízach... To sa ešte ukáže, čo všetko to očkovanie spôsobí," zdôraznil Kotleba znepokojene.

"Ani jeden z týchto lacných trikov na nás neplatí a ani kvôli takému veľkému lákadlu, ako je návšteva pápeža sa očkovať nebudeme," uzavrel.

Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik