Belousovová vysmiala Hegerove heslo: Tak tomuto sa hovorí čierny humor
01 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Trafila klinec po hlavičke. Národniarka a bývalá politička Anna Belousovová má pre novú facebookovú titulku premiéra Eduarda Hegera len výsmech.


Na sociálnych sieťach sa Belousovová vyjadrila k heslu, ktoré Heger použil na svojej titulnej fotografii na Facebooku. Na nej je napísané: "Vláda obnovy a prosperity". To nedalo ani bývalej poslankyni a kritikov v príspevku vôbec nešetrila. OĽaNO je totiž podľa nej posledná vládna strana, ktorá by mala používať heslo ako je toto.

"Tak tomuto sa hovorí čierny humor. Vláda, ktorá nemá ani jedného ministra, ktorý by mal odborné predpoklady na riadenie svojho rezortu, vláda, po ktorej po roku šafárenia neostal kameň na kameni, vláda, ktorá je najnenávidenejšia v celej histórii Slovenska, si hovorí VLÁDA OBNOVY A PROSPERITY!" Zdôrazňuje.



Psychické problémy členov OĽaNO si všimla aj ona. "Ako vidno problémy so psychikou a reálnym vnímaním sveta tam majú viacerí. Ak je toto, čo stvárajú, podľa nich obnova a prosperita, čo je ich cieľ?! Urobiť zo Slovenska rozvojovú krajinu, ktorú si "zahraničný investor" kúpi za 1 euro? Uzatvára znepokojene Belousovová.

Škandál! Belousovová je odhalená – je to ruská špiónka! Zistil to nový spolupracovník SIS Piško
Tak toto je fakt bomba. Anna Belousovová je síce veľkou kritičkou súčasnej vlády, ale žeby bola ruskou špiónkou? Zrejme to bude pravda, pretože to zistil nový spolupracovník SIS Rasťo Piško. Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik