Zúfalá vláda zaťahuje do očkovania po deťoch aj mládež. A novodobí pionieri agitujú
31 | 08 | 2021 I Petra Demková

 Najnovšie naverboval zúfalý Heger mládežníkov. Podarí sa táto kampaň? Máme pre Hegera smutnú správu: ani toto nepomôže. Problémom totiž je, že nikto tejto vláde neverí, že jej ide o zdravie.



Zúfalstvo vlády by sa dalo krájať

Zúfalstvo vlády, pokiaľ ide o očkovanie, by sa dalo krájať. Je očividné, že sú schopní všetkého, len aby donútili čo najviac ľudí dať si pichnúť vakcínu.


Máme pre Hegera smutnú správu: ani toto nepomôže. Problémom totiž je, že nikto tejto vláde neverí, že jej ide o zdravie. Vláda ktorá bránila dovozu lieku, ktorý evidentne pomáha, vláda, ktorá mlčí o dôležitosti vysokých hladín D vitamínu pri zvládnutí infekcie, vláda, ktorá kašle na všetky ostatné choroby, aj na onkologických pacientov, už naozaj nepresvedčí nikoho.

A môže sa obklopiť deťmi, mládežou, hercami, Mackom uškom, aj Chuckom Norrisom.

Fúúúúj! Hanbááá! Vrahovia! Zrada! Aj toto sa dnes ozývalo pri pamätníku SNP (VIDEO)
Oslavy výročia SNP mali byť oslavami všetkých Slovákov. Dnes však Múzeum SNP patrí iba vyvoleným. Vláda a ňou pozvaní hostia medzi seba obyčajných ľudí nepustili. Strach pred rozhnevaným ľudom bol jednoducho mocnejší ako oslavy pamiatky padlých... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Hegerovo vyjadrenie

Heger po stretnutí s mládežou, ktorá podala aj vyhlásenie pre médiá, napísal na svojom konte sociálnej siete toto: „Do diskusie o očkovaní treba vniesť pokoj“.

"Preto som aj prevzal záštitu nad projektom Aliancia stredoškolákov, ktorý má pomôcť zvýšiť zaočkovanosť u ich rovesníkov. Títo mladí ľudia plánujú navštevovať stredné školy v regiónoch s nízkou zaočkovanosťou a neformálne diskutovať so žiakmi a študentmi o benefitoch vakcíny, no zároveň sa aj otvorene porozprávať o ich obavách či neistotách.

Som veľmi rád, že takéto projekty vznikajú, pretože toto je presne forma, ktorá vnáša pokoj do diskusie. Bez predsudkov a s racionálnymi argumentami komunikovať túto náročnú tému medzi ich rovesníkmi vítam ako užitočný nápad. Prajem im veľa šťastia a pozitívne výsledky,“ uzavrel svoj príspevok premiér.
Čo napísať na záver?

Čo napísať na záver? Asi len to, že človek sa pri pozorovaní najnovšieho marketingového počinu vlády ťažko ubráni myšlienke na iskričky a pionierov.

Mesík a Piják píšu Hegerovi otvorený list: Štyri účinné opatrenia a nulové náklady!
Vláda a jej „odborníci“ na Covid a proticovidové opatrenia, spoločne s médiami, už strašia verejnosť s tým, čo príde na jeseň, po návrate ľudí z dovoleniek, respektíve po návšteve pápeža. Divné ale však je, že tam môžu ísť iba zaočkovaní! Zrejme s... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik