Šokujúce VIDEO doktora Hodkinsona: Neriskujte svoj život a život svojho dieťaťa očkovaním!
31 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Proti očkovaniu na COVID-19 experimentálnymi vakcínami sa postavili už mnohé svetové vedecké a lekárske kapacity. Žiaľ, naša vláda aj vlády iných štátov počúvajú len tých, ktorí tvrdo presadzujú očkovanie. Jedným z tých, ktorí sú zásadne proti, je aj skúsený kanadský doktor  Roger Hodkinson.


V médiách sa z každej strany valí iba očkovacia propaganda bez akejkoľvek argumentácie protistrany. Strach tých, ktorí ľudí doslova nútia dať sa zaočkovať, je z antivaxerov zrejme veľmi veľký. A to preto, lebo pravda nie je na ich strane. Zuzana Trebulová zverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom doktorská a vedecká kapacita z Kanady vysvetľuje, čo COVID-19 je, a zároveň prečo by sme sa nemali nechať nahovárať na očkovanie.
Nejde o nič iného iba o škaredú sezónnu chrípku s mierne zvýšeným rizikom pre starších ľudí

Doktor Roger Hodkinson, slobodymilovný patológ z Kanady. Je tiež členom American College of Pathologists a Royal College of Physicians and Surgeons of Canada. Medicínu vyštudoval na britskej univerzite v Cambridge a zastával celý rad významných funkcií. Okrem iného bol docentom na univerzite v Alberte, prezidentom Asociácie laboratórnych lekárov v Alberte, predsedom kanadskej skúšobnej komisie pre patológiu, generálnym riaditeľom veľkého komunitného laboratória a v súčasnosti je predsedom americkej biotechnoligickej spoločnosti zaoberajúcej sa sekvenovaním DNA.

Louis Uridel: Nosenie rúšok, trčanie doma, zatvorené obchody a vakcína „nenakopnú“ imunitu (VIDEO)
Opatrenia proti COVID-19 zatvorili mnohé prevádzky. Patrili medzi ne aj fitness centrá, kde sa podľa „odborníkov“ veľmi dobre šíril vírus. Nikto síce o tom nedal presvedčivé dôkazy či presné čísla, ale bralo sa to ako holý... Čítať ďalej
25 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Mám pre vás niekoľko dôležitých správ vyplývajúcich z tejto bezprecedentnej hororovej šou, najhoršej v histórii medicíny,“ hovorí Hodkinson. Priznáva, že je nehorázne pobúrený touto úplne zbytočnou, grotesknou ľudskou tragédiou. „Neverte ničomu, čo vám hovoria!“ vyzýva ľudí, pretože je to podľa neho všetko od začiatku až do konca iba kopec klamstiev. „Čistá propaganda! Nejde o nič iného iba o škaredú sezónnu chrípku s mierne zvýšeným rizikom pre starších ľudí so súbežnými ochoreniami,“ tvrdí skúsený doktor a patológ.

Desivé informácie o vakcínach. Obsahujú vraj jedovatý oxid grafénu! Tvrdí Karen Kingstonová (VIDEO)
Doslova vakcinačné šialenstvo sa ženie celým svetom. Mnohí ľudia sa s „slobody“ dajú zaočkovať neuvedomujúc si, čo do tela vlastne dostávajú. Ide totiž o experimentálne vakcíny, za vedľajšie účinky ktorých výrobca nenesie... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

PCR test vytvára viac než 95 percent falošne pozitívnych prípadov u úplne zdravých ľudí

Podľa Rogera Hodkinsona je tu viac než čokoľvek iné pandémia strachu! „Strach, ktorý bol zámerne vyvolaný dvomi hlavnými faktormi. Po prvé je to povestný PCR test a tiež zjavne účinné umlčiavanie akéhokoľvek proti-názoru. PCR test vytvára viac než 95 percent falošne pozitívnych prípadov u úplne zdravých ľudí. Nejedná sa o žiadne prípady. Klamú vám!“ hovorí doktor. „Druhým zdrojom je brutálne zamlčovanie pravdy z troch zdrojov, na ktoré by ste sa normálne spoľahli, aby ste si mohli urobiť vlastný nezávislý úsudok. Politici, médiá a lekári,“ vysvetľuje ďalej Hodkinson, podľa ktorého sa najmä lekári svojím zbabelým mlčaním rozhodli uprednostniť príjem pred etikou, ktorú by si mali lekári ctiť.

Miliardové zisky farma firiem na vakcínach. Už nestačia dve dávky, potrebná je tretia. Budú aj ďalšie?
Dnes už asi len málokto pochybuje o tom, že vakcíny proti COVID-19 sú v prvom rade jeden obrovský biznis. Až potom niekde, za dvomi kôpkami hnoja, je záujem o zdravie ľudí, ktorých farmaceutické firmy využívajú na otestovanie si experimentálnych... Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Najskôr neškodiť a informovaný súhlas. Strach sa, naopak, stal zámienkou pre politikov a nikým nevolených byrokratov, aby presadili smiešne a úplne svojvoľné mandáty, ktoré nemajú v lekárskej literatúre žiadny konsenzus o účinnosti. Žiadny. Hovorím tu o rúškach, spoločenskom odstupe, zákazoch cestovania a zákazoch vychádzania,“ hovorí ďalej vo videu Hodkinson, podľa ktorého tieto nemohli fungovať, nefungovali a ani fungovať nebudú. „Takže tretí môj odkaz znie úplne jednoducho. Nič nefunguje, okrem účinnej profilaxie vitamínom D a včasnej liečbe protokolom doktora McCullougha. Je to iba politika hrajúca si na medecínu, a to je veľmi nebezpečná hra,“ konštatuje doktor Hodkinson.

Desivé slová „odborníčky“ o vakcínach: „Až prax ukáže, ako sa to bude chovať na ľudskej populácii!“ (VIDEO)
O tom, že koronavírus je tvrdým biznisom, dnes pochybuje už iba málokto. Teda vlastne nepochybuje len ten, kto na ňom zarába milióny a miliardy. Zvláštne je však to, že naši politici aj vedci hovorili na jeseň minulého roka niečo iné, ako sa deje... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Nenechajte zastrašiť a nenechajte sa očkovať. Povedzte im, nech očkovanie zastavia

„Obliekli sa do vlajky a tvrdia, že oni vás môžu ochrániť pred všetkými životnými rizikami. To nie je možné! Ako patológ vám môžem s kategorickou istotou povedať, že smrť sa jednoducho stáva. Život je riskantný. Zvyknite si na to!“ odkazuje skúsený patológ. „Rovnako ako pri minulých chrípkových epidémiách a každý deň, keď šoférujete auto. Vlády sa musia zmieriť s tým, že moderná medicína je pri zvládaní šírenia respiračných vírusov úplne impotentná. Musíme sa im jednoducho prispôsobiť tak, ako sme to účinne urobili pri minulých chrípkových epidémiách. A to s pomocou veľkorysých dávok najlacnejšieho a najúčinnejšieho lieku, ktorý existuje – zdravého rozumu,“ vysvetľuje Hodkinson.



Podľa Hodkinsona Flip-Flop Fauci vytvoril COVID-19 svojím výskumom zosílením funkcie, ktorý unikol z laboratória vo Wu hane. „Nemali by ste byť nútení riskovať svoj život a život svojho dieťaťa tým, že sa necháte očkovať len preto, aby ste vyriešili problém, ktorý on vytvoril. To je vládna tyrania a neopísateľne urážlivé. Preto sa, preboha, nenechajte zastrašiť a nenechajte sa očkovať. Povedzte im, nech očkovanie zastavia!“ vyzýva ľudí na záver svojho videa doktor Roger Hodkinson.

Toto je nechutný jarmok s vakcínami, komentuje očkovanie popredný český imunológ
Infektológ, farmakológ a najmä uznávaný vakcinológ prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc. prelomil mlčanie a poskytol rozhovor pre český internetový portál Svědomí národa. Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Imrich Kovačič