Fico: "Minister Mikulec je skorumpovaný a ešte aj daňový podvodník"
31 | 08 | 2021 I Gabriel Matta

Predseda strany Smer-SD Róbert Fico dnes zvolal tlačovú besedu, na ktorej povedal, že Mikulec je skorumpovaný a ešte aj daňový podvodník.


Roman Mikulec podľa Róberta Fica v čase zákazu nákupov počas vlády Ivety Radičovej, obišiel zákaz a následne skartoval tieto záznamy. Dôkazom má byť podľa Fica aj odhalenie firmy, ktorá mala dať Mikulcovi úplatok 100 tis. EUR. Fico tiež obvinil Mikulca, že dával zákazky svojmu otcovi a iným rodinným príslušníkom. Dôkazy však neponúkol a vyzval všetkých, ktorí ich chcú vidieť, aby prišli osobne za ním.

Mikulec podľa Fica nemá bezpečnostnú previerku najvyššieho stupňa len preto, že je podľa predsedu Smeru obyčajný daňový podvodník. Rovnako vyčíta Mikulcovi účasť na zmarení zatknutia podozrivých mafiánov Tigra a Bandurku.

Fico vyzýva verejnosť, aby si tieto zločiny ministra vnútra neustále pripomínala a aby na ne nezabudla. Všetko čo Fico vyslovil je podľa neho pravda za ktorou si stojí a na všetko čo tvrdí má dôkazy.

Fico svojou tlačovou besedou reagoval na odloženie mimoriadnej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky o vyslovení nedôvery ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi na 16.9.2021. Podľa neho nie je možné aby ďalšie týždne chodil tento zločinec slobodne po Slovensku a tak zvažuje, že Smer-SD podá opätovne podnet na zvolanie mimoriadnej schôdze k odvolaniu Mikulca.

Šokujúce informácie Blahu o Kovaříkovi a Mikulcovi. TOTO je fakt pravda?
Stretnutie prezidentky Zuzany Čaputovej s generálnym prokurátorom Marošom Žilinkom nasrdilo najmä opozíciu. Vidí za tým bohapusté nadŕžanie hlavy štátu špeciálnemu prokurátorovi, ktorého „tu nikto nemá rád“. Ľuboš Blaha však na šéfov polície... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik