Dagmar Rostandt: Začína sa školský rok?? Lebo ja mám pocit, že sa začína trestanecký tábor
31 | 08 | 2021 I Petra Demková

„Začína sa školský rok?? To naozaj? Lebo ja mám skôr pocit, že sa začína trestanecký tábor. Takže takto. Čo sa môjho dieťaťa týka: nikto jej nebude merať teplotu, vy tam nie ste nemocnica, tak sa nehrajte na doktorov. Robte to, čo ste vyštudovali, lebo za posledný rok a pol ste vo svojej práci a vo svojom poslaní dosť poľavili...“ začína e-mail speváčky škole.



Rostandt napísala e-mail do školy

Speváčka dlhodobo bojuje proti nezmyselným opatreniam, ktoré sú namierené voči deťom. Teraz sa na sociálnej sieti pochválila e-mailom, ktorý adresovala triednej učiteľke svojej dcéry.

„Toto som dnes poslala triednej učiteľke mojej dcérky ako odpoveď na jej správu, že sa začína nový školský rok a s ním sú spojené nariadenia, ktoré musíme dodržiavať (meranie teploty, papier o bezinfekčnosti, dezinfekcia rúk, prekryté horné dýchacie cesty..),“ začala speváčka.

Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Začína sa školský rok? Alebo trestanecký tábor?

„Začína sa školský rok??? To naozaj? Lebo ja mám skôr pocit, že sa začína trestanecký tábor...,“ začína rovno a k veci speváčka. Pre pedagogický personál má ďalšie odkazy.

„Takže takto. Čo sa môjho dieťaťa týka, tak po prvé: nikto jej nebude merať teplotu, vy tam nie ste nemocnica, tak sa nehrajte na doktorov a robte to, čo ste vyštudovali. Lebo za posledný rok a pol ste vo svojej práci a vo svojom poslaní dosť poľavili,“ má prvý odkaz pre školu Rostandt.
Žiadna dezinfekcia, žiadne tlačenie dokumentov

„Po druhé: moja dcérka si nebude dávať na svoju pokožku nijakú sračku, ktorú nazývate dezinfekcia. Vyslovene Vám to zakazujem a keď ju k tomu bude niekto nútiť, ona má odo mňa ako od rodiča príkaz neposlúchnuť,“ odkazuje ďalej speváčka.

Rostandt nemieni tlačiť dokumenty pre školu vo vlastnej réžii. „Po tretie: ak majú deti každú chvíľu nosiť do školy ten papier, poprosila by som Vás, aby ste zopár kusov vytlačili a poslali mi to domov. Ja nemám ani tlačiareň, ani čas hľadať tieto nezmysly na Edupage a vypĺňať to. Teda ak chcete, aby som to vyplnila, musíte mi to poslať. Vopred ďakujem.“

Gustáv Murín: Fakt zaujímavá príhoda, po ktorej doktor Sabaka doslova onemel
Doktor Peter Sabaka patrí medzi našich najznámejších a asi aj najhorlivejších propagátorov očkovania proti koronavírusu. Pre vec je z „neznámeho“ dôvodu až taký zapálený, že ak mu niekto v jeho teórii odporuje, stáva sa v jeho očiach... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Žiadne rúška

Speváčka s dcérou nenosia ani rúška. „A po štvrté: My rúška nenosíme. A nijaké ani nemáme. A do takýchto hlúpostí ja investovať svoje peniaze nebudem. Moja dcéra nebude nosiť na tvári nijakú masku a v nijakom prípade si nebude zakrývať horné dýchacie cesty. Prečo sa to asi volá "dýchacie" Vám ako učiteľke zrejme nemusím vysvetľovať,“ vysvetlila.

„Ak sa niekto bojí, že ho moja dcéra nakazí, lebo nemá rúško, nech sa dá zaočkovať. Veď k tomu predsa očkovanie slúži, aby ste boli chránení. A ak by ste s tým, že moja dcéra nenosí rúško mali nejaký problém a potrebujete k tomu, že ho nosiť nebude aj paragraf, kľudne Vám ho pošlem. Vy, resp. Váš pán riaditeľ, ktorý tak rád a poslušne slúži tomuto chorému režimu, si ho môže doštudovať, snáď mu potom dôjde, že porušuje zákon,“ ponúka potrebné právne analýza speváčka.
Komenský sa v hrobe obracia

„Na záver len toľko, že z dnešných tzv. pedagógov sa pán Komenský určite v hrobe obracia. Pekný deň všetkým,“ uzavrela speváčka svoj e-mail triednej učiteľke.

Zúfalá vláda zaťahuje do očkovania po deťoch aj mládež. A novodobí pionieri agitujú
Najnovšie naverboval zúfalý Heger mládežníkov. Podarí sa táto kampaň? Máme pre Hegera smutnú správu: ani toto nepomôže. Problémom totiž je, že nikto tejto vláde neverí, že jej ide o zdravie. Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Petra Demková