TOTO Matovič s Pollákom tak ľahko nerozdýchajú. Dezider Horváth im to poriadne natrel (VIDEO)
29 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič si pred parlamentnými voľbami zakladal na tom, že vo svojich radoch má aj Rómov (alebo cigánov, pretože niektorí oslovenie Róm nemajú radi), ktorí mu tiež dopomohli k výsledku, ktorý nikto nečakal. Zdá sa však, že karta sa obracia. Naznačujú to aj slová Dezidera Horvátha.


Romáci (cigáni) sú už na Matoviča poriadne nabrúsení, pretože im nielen viac nasľuboval ako splnil, ba ešte sa im aj pohoršilo. Áno, môže za to sčasti Covid, no môžu za to aj jeho rómski spolupracovníci. Dezider Horváth, ktorý spravuje TV VIVA ROMA mu to nielen v statuse, ale najmä vo videu poriadne ostro vysvetľuje. A nielen jemu, ale i Petrovi Pollákovi a viacerým ďalším.
Rómovia, viete čo znamená OĽaNO do budúcnosti – smrť!

„OĽaNO!!! Je skaza národa!!! Rómsky Judáš Peter Pollák!!!! Samé Klamstvá!!!“ píše v úvode krátkeho statusu Dezider Horváth a dodáva: „Igor Matovič nám to krásne vysvetlil... Nie je k tomu čo dodať???!!! Nahradíme našimi ľuďmi!!!!!“ No a vo videu sa Dezider Horváth do Igora Matoviča, „jeho ľudí“ a vlastne celého OĽaNO, pustil naozaj zostra. „Veľký rómsky Judáš Peter Pollák je arogantný, zákerný a vypočítavý človek.

A vy, všetci Rómovia, ale aj biela majorita, rozmýšľajte, aká je špinavá hra Petra Polláka a psychicky narušeného Matoviča pri výmene štátnej tajomníčky Zuzany Kumanovej,“ hovorí v úvode videa Horváth, narážajúc na odvolanie jedinej Rómky na vysokom štátnom poste. „Je to trest za to, že sa postavila Remišovej, ktorá vzišla z OĽaNO. „Takže už vieme čo majú títo psychicky narušení ľudia v pláne. Keď sa proti nim niekto postaví, tak hneď ho odvolajú,“ konštatuje Horváth, ktorý má Igora Matoviča za „vymletého“ expremiéra.

Odborníci si podali Matoviča: Buď je chorobný klamár alebo psychicky narušený. Potrebuje odbornú pomoc
Po štvrtkovom vystúpení premiéra Igora Matoviča zdá sa, padli všetky predchádzajúce dohody koalície. Ani nie 24 hodín po vyhlásení uzmierenia sa všetky strany opäť ponorili do rokovaní, a tak je osud koalície opäť neistý. Koaličná kríza opäť... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


„Výmena Rómky za osobu z majority, ktorá „lepšie rozumie“ rómskej problematike je pľuvanec do očí. Takže Rómovia, viete čo znamená OĽaNO do budúcnosti – smrť!“ hovorí ďalej Horváth, ktorý si neodpusti invektívy na rómskeho europoslanca Petra Polláka, ktorý je tiež v OĽaNO. Nazval ho jednoducho špinavcom, rómskym mulom, Judášom a zapredancom. Horváth tiež komentuje aj to, že návštevou pápeža na sídlisku Luník IX by sa zvýšila zaočkovanosť Rómov. „Táto genocída Rómov, ale aj nerómov im ale nevyšla. Áno, genocída, pretože očkovanie je genocída. A na to zneužili pápeža. Veď Rómovia majú iné potreby ako pozerať na pápeža,“ vysvetľuje Dezider Horváth.

Blaha: Matovič je psychicky narušený jedinec úplne odtrhnutý od reality
Súčasná politická situácia na Slovensku je úplne neprehľadná. A navyše veľmi zlá je najmä po stránke boja proti koronavírusu, čo si vo svojom statuse všíma aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Na Slovensku je to už celé choré a postavené na hlavu

„Už som to povedal niekoľkokrát, ľudia z majority, pokiaľ nebudete stáť za Rómami, nikdy sa ani vy nebudete mať lepšie, lebo tie donucovacie prostriedky, ktoré použijú na Rómoch na vás nepotrebujú. Vy keď prídete o prácu a o pôžičky, tak sa zničíte sami, ale Rómovia nevlastnia nič,“ varuje „bielych“ Horváth. „A Polák, tento Judáš, to sú jeho posledné politické body. On už nedostane v osadách žiadnu príležitosť. On to vie,“ prízvukuje Horváth, ktorý sa vzápätí venuje aj rúškam. „Zvláštne je, že v interiéri rúška majú a vonku si ich dajú dole. A keď sú blízko seba to už koronu neprenášajú?“ pýta sa Horváth, podľa ktorého v Anglicku už rúška nikde nosiť netreba, ba ani žiadny očkovací preukaz či nejaké povolenia.



„Vy ste tu ako myšky na testeri. Veď vás skúšajú čo s vami môžu robiť. Vy Slováci to ale asi nechápete. Všetko sú to podvody, rovnako ako vaša lotéria. Vy to ešte stále nechápete?“ pýta sa vo videu Horváth a dodáva, že v Anglicku rátajú ako zaočkovaného aj toho, kto prekonal Covid, pretože i ten má protilátky. „A Kotleba? Veď to je čistá katastrofa. Urob, Kotleba, niečo potrebné a nevyťahuj päťročné veci. Z jednej strany vás bombardujú fašisti a rasisti, z druhej politici s rúškami a očkovaním. Veď na Slovensku je to už celé choré a postavené na hlavu,“ hovorí na konci videa Dezider Horváth a dodáva: „Neverte už viacej Petrovi Pollákovi, ani OĽaNO, ani Matovičovi, lebo to je najväčšia háveď a špina, ktorá sa mohla dostať do parlamentu. Rómovia sa nikdy dobre mať nebudú.“

Marček: Matovič je daňový podvodník, patologický klamár a psychicky labilný, egoistický jedinec
Podľa Petra Marčeka je premiér Igor Matovič daňový podvodník, patologický klamár, psychicky labilný a nestabilný jedinec, silno orientovaný na seba, píše v statuse na Facebooku. Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Petra Demková