Blaha o Lenčovi: Toto nie je nestranný názor politológa, ale primitívne prskanie urazeného moslima
25 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
V reakcii na kritiku politológa Jozefa Lenča v denníku Pravda si Ľuboš Blaha zastal svojho dlhoročného šéfa. V príspevku na Facebooku uviedol dôvod, prečo si podľa neho známy politológ s bývalým premiérom nedá pokoj. Ide o rasovo-etnickú otázku, domnieva sa smerák.

Ako prvý sa o politológovi Lenčovi vyjadril líder Smeru. "Predstavitelia Smeru – sociálna demokracia nie sú politické trasorítky a neboja sa svojho tieňa ako hlasisti. Každý, kto krivo Smer -SD obviní, musí rátať s tvrdou reakciou," adresoval Lenčovi a médiám Fico.



Jeho slová nenechali chladným ani už rozpísaného Blahu, ktorý Ficove slová potvrdil klasicky. "Robert Fico napísal pravdu o politológovi Lenčovi, ktorý do Smeru kope od rána do večera. A, áno, kope do nás preto, lebo je moslim a nevie Smeru odpustiť, že sme v Európe zarezali migračné kvóty," napísal.
Denník N aj TV JOJ a ako príklad mediálnej manipulácie

Nielen Pravdu, ale aj Denník N či TV JOJ Blaha kritizoval, a to za manipuláciu Slovákov. "Samozrejme, liberálne médiá sa okamžite pustili do Roberta Fica. Od Esetu až po J&T, v preklade - od Denníka N až po Jojku. A v plnej paráde odhalili, ako na Slovensku funguje mediálna manipulácia," píše Blaha.



"V reakcii na Roberta Fica uverejnili Lenčove slová, vraj je Ficovi blízky ‘xenofóbny fašizmus’. Toto nie je nestranný názor politológa, ale primitívne prskanie urazeného moslima. Ale v médiách to vykresľujú, akože objektívny politológ vedecky analyzuje politickú stranu Smer. A ešte mu príde na pomoc iný ‘politológ’ Radoslav Štefančík, takže to má vyzerať, že hneď dvaja nezávislí vedci nakladajú Ficovi," skonštatoval v príspevku Blaha.

Kaliňák prichytený na oslave svojich niekdajších podriadených: Ostali nu verní!
24 | 08 | 2021 | Tibor Sipos