Neuveriteľný príbeh Kristíny žijúcej v zahraničí. Aj TAKÉTO manévre robí slovenská polícia!
24 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenské hranice strážia policajti a vojaci, ktorí majú za úlohu kontrolovať všetky dokumenty ohľadom očkovania či testovania. Mnohí Slováci tieto „kontroly“ nerešpektujú, pretože nemajú  logiku. Kontrolovať iba nezaočkovaných, keď vírus prenášajú aj zaočkovaní, je totiž zvrátené.


Niektorým Slovákom sa však stali aj kuriózne prípady. Jeden taký opísala v statuse aj Kristína Laššáková a je treba uznať, že takéto niečo je možné naozaj iba tam, kde sa zdravý rozum úplne vytratil.
Ešte taká logická otázka. Čo pri tejto vláde blbcov je logické?

„Predstavte si, že ste predvolaný na políciu ako svedok. Zavolajú vám, poviete im, že nemôžete prísť, keďže ste Slovák žijúci v pohraničí (2 km od štátnej hranice) a neprejdete cez hranicu, lebo nemáte test, očkovanie a ani to nemienite podstúpiť,“ začína svoj príbeh Kristína. „Tak sa polícia rozhodne, že príde na hranicu a tam spíšete výpoveď. No na hranici sa dozviete, že predsa musíte na stanicu, tak vám veľkomožne vybavia výnimku na prechod hranice. V sprievode polície prídete na stanicu, spíšete, že vlastne nebudete vypovedať a pošlú vás domov. Nič zvláštne. Ale...“

A tu sa začína odvíjať doslova neuveriteľný príbeh, pri ktorom absentuje logika. „Pustili vás domov už bez policajného sprievodu. Išli ste bez testu a bez očkovania z ‘cudziny’, veď podľa ich logiky môže ‘nakaziť’ tisícky ľudí, čo keď sa zastaví v Auparku? Pýtam sa, kde je logika všetkých opatrení?“ končí svoj príbeh Kristína Laššáková.

Príbeh Veroniky: Dva antigénové testy ju urobili pozitívnou, tretí, PCR, z nej spravil negatívnu!
Aj takto sa vyrábajú nakazení ľudia. Že sú antigénové testy na koronavírus nepresné sa s určitosťou vie, no nikto s tým nechce nič urobiť. Veď načo, veď my zrejme potrebujeme mať čo najviac ľudí pozatváraných doma, a tiež čo najviac prevádzok spolu... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Jozef Uhlárik


Prirodzene, reakcie diskutujúcich boli zväčša negatívne. Ľudia neuznávajú nariadenia vlády ohľadom vstupu vstup na Slovensko. „Ešte taká logická otázka. Čo pri tejto vláde blbcov je logické? Ja si myslím že nič, píše Peter Borovica. „Tu žiadna logika nefunguje už 1,5 roka!“ pridáva sa Milan Bratko. „Tu zdravý rozum nehľadajte,“ kontruje Denila Gálová.

„To je jak rozdeliť bazén mrežou a v jednej strane sa môže čúrať do vody a v druhej nie. To je princíp všetkých opatrení,“ skonštatoval Tomáš Pressburg Slušný. „Pri týchto liberálno-fašistických vyhláškach a nariadeniach netreba hľadať logiku. Akú logiku od plagiátorov očakávate? Veď idú ako cez kopirák Hitlerovej vlády. Tiež sa to začalo nezmyselnými vyhláškami," zapojil sa Peter Jandák.



„Vôbec v tom netreba hľadať logiku. Najlepší príklad je uznesenie ústavného súdu, kde sú hneď tri veci ktoré mi vypichli oči. A v neposlednom rade ďalší jav, ktorým je, že testuje sa v skafandroch a očkuje sa v Tescu na chodbe. Pred očkovaním netreba test, čiže je možnosť kontaktu s kvázi pozitívnym. Zákonne žijeme v metrixe, úrad bez kompetencií riadi niečo čo neexistuje a všetci to poslúchajú pod hrozbou neexistujúcich sankcií, ktoré nikdy nemôžete dostať, IQ test národa, kde národ neprešiel,“ pridal Peťo Peto DS.

Ďalší príbeh z našich hraníc. Alexa „vytočil“ vojak-policajt, no papierov sa od neho nedočkal (VIDEO)
Situácia na slovenských hraniciach nezodpovedá realite šírenia COVI-19. A je tiež nehodná členského štátu EÚ. Požadovanie dokladov o očkovaní, testovaní či prekonaní covidu ľudí hnevá. Mnohí ich odmietajú predkladať. Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik