J. Mesík ŠOKUJE: štvrtá dávka na obzore!
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Izrael je posledných niekoľko týždňov opäť v centre svetovej pozornosti. Nie však v boji proti palestínskym radikálom, ale v boji s koronavírusom. Počet zaočkovaných ľudí majú síce najvyšší na svete, napriek tomu tam COVID-19 zúri ďalej. A aj medzi tými, ktorí sa podujali na očkovanie neregistrovanou vakcínou.


Vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík sa Covidu venuje od samého začiatku a Izraelu po tom, ako tam je zaočkované percentuálne najväčšie množstvo populácie na celom svete. V statuse si ho všíma aj teraz, keď svoju pozornosť upriamuje na tých, ktorí by po zaočkovaní dvomi dávkami mali byť v „bezpečí“. Mali, ale nie sú...
Niektorí ľudia sa nainfikovali koronavírusom napriek tomu, že dostali tri dávky!

„Izrael „zápasí so vzplanutím covidu“ a najmenej jednu dávku pritom dostalo 68,2%, najmenej dve dávky 60,1% a tri dávky mRNA má v sebe už viac ako 1,3 milióna Izraelcov,“ oznamuje hneď v úvode statusu Juraj Mesík a dodáva, že policajti pokutujú ľudí bez masiek a 4-ročným deťom špajdľujú nosohltany, aby ich pustili na kúpalisko alebo do reštaurácie.

„Citát: „Viac ako 1,3 milióna z 9,3 milióna Izraelcov už dostali tri dávky Pfizera, ale sú „breakthrough“ infekcie: niektorí ľudia sa nainfikovali koronavírusom napriek tomu, že dostali tri dávky“. To je celkom tempo!“ konštatuje analytik, podľa ktorého sa schyľuje k štvrtej dávke - a to je ešte stále len leto!



„Medzitým je v turistami nabitom Bulharsku 15,7% ľudí s jednou dávkou, na „lotérijovom“ Slovensku 42,9%, v Egypte s ivermectinom voľne dostupnom v každej lekárni 4,2% - a v USA, aby sme zašli aj za oceán, majú 60,2% jednoočkovancov,“ vyratúva Mesík počty zaočkovaných v niektorých štátoch. „Toľko na margo vzťahu mRNA vakcíny a kontroly pandémie.

Ale kšefty idú dobre, v lotérii sú fantastické ceny, národ čumí do bedničky - chliev a hry ako lusk! Z nadšenej K-tlače: „Druhú časť očkovacej lotérie sledovalo v nedeľu na jednotke 788-tisíc divákov, zaznamenala trhový podiel 37,3 % v cieľovej skupine 12+“ Máme na to! Kultúrne, aj finančne,“ končí svoj opäť zaujímavý status Juraj Mesík.

Mesík: Vďaka štátnym nákupom a tretej a ďalším dávkam vakcín výrobcovia mRNA zinkasujú 90 miliárd
Štátne rozpočty krvácajú, farma firmy si mädlia ruky. Aj takáto je realita súčasnosti, na ktorú v statuse poukazuje analytik a vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Dôvodom spokojnosti výrobcov vakcín je najmä fakt, že ich cena išla... Čítať ďalej
02 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik