Ficov PEKELNE ostrý príspevok! Komu ho adresoval?
22 | 08 | 2021 I Petra Demková

Líder strany Smer-SD R. Fico sa poriadne v nedeľu večer obul do médií a aj do konkrétneho politológa. Už toho má plné zuby. 



Nie sme trasorítky

„Predstavitelia SMERU – sociálna demokracia nie sú politické trasorítky a neboja sa svojho tieňa ako hlasisti. Každý, kto krivo SMER – SD obviní, musí rátať s tvrdou reakciou,“ píše v úvode svojho príspevku R. Fico.

​„Najskôr k denníku Pravda, ktorý tvrdí, že SMER sa otvorenými listami navzájom ohovára s nejakými slovenskými neoliberálnymi indivíduami v Európskom parlamente. Tak prepáčte v Pravde, že sa ozývame.

P. Tóth: Kto sa ešte nepopálil v Afganistane, nech sa prihlási u bieleho otca vo Washingtone
Peter Tóth na portály ďateľ.sk uverejnil zahranično-politický komentár k zdrvujúcej porážke USA v Afganistane. Komentár preberáme v plnom znení. Dvadsať rokov trvajúca odpoveď Američanov na 11. september 2001 nemá žiaden hmatateľný strategický... Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Ivan Mihale

Neznámi slovenskí europoslanci klamú

Neznámi slovenskí europoslanci klamú, že 1. septembra 2021 organizujeme v Košiciach protest proti očkovaniu s Kotlebovcami. Na tomto klamstve je pravda len dátum a miesto. Žiadny protiočkovací protest, ale odmietnutie deštrukcie právneho a sociálneho štátu. A žiadni Kotlebovci, toto je čisto protest SMERU – sociálna demokracia. To sme mali zostať ticho?“ pýta sa líder strany Smer-SD.
Politológ Lenč...​

Následne sa Fico pustil do politológa Lenča. „V tom istom článku Pravdy sa do nás obúva politológ Lenč. Podľa Lenča sa vraj blížime ku konzervatívnym a konšpiračným stranám. Čím pán Lenč? Že chceme nižšie ceny elektriny a plynu, 13. dôchodky, obedy zadarmo, silné odbory, vyššiu minimálnu mzdu, sociálny dialóg, že podávame návrhy na ÚS SR na ochranu ľudských práv, že chceme dobrovoľnosť v očkovaní?

Politológ Lenč nás nemá rád a dlhodobo to doslova kričí z jeho „politologických“ úvah. Keby ste sa stali ako Slovák na Slovensku moslimom v rýchlokurze ako Lenč, musíte ako politológ – moslim útočiť na SMER, aby ste znížili svoju nedôveryhodnosť, lebo Vám vo Vašej náboženskej orientácii nikto prirodzene neverí. Veď sme to my, ktorí otvorene hovoríme, že sme proti povinným kvótam pre migrantov a uceleným moslimským komunitám na Slovensku,“ upozornil bývalý premiér.
Byť moslimom je vraj úžasné

„Neviem čo viedlo politológa Lenča k tomu, že sa z neho na Slovensku stal moslim a že o tom hovorí verejne. Sám bez zábran hovorí, že byť moslimom je úžasné. V poriadku, plne Vás pán Lenč rešpektujeme, máte slobodu vyznania.

Ale potom, vážený pán Lenč, nerobte v kresťanskej krajine politológa a v duchu hejslováckej pesničky „nerežte a nerúbte do krve po smeráckej kotrbe“. Akú politologickú objektivitu a neutralitu môžu mať Vaše vyjadrenia na adresu SMERU? Očakávam aj od Pravdy, že sa nad Lenčom trochu zamyslí, či to je ten najvhodnejší človek, ktorého potrebujú, keď treba udrieť SMER po „kotrbe“,“ dodal R. Fico.

​Na záver už len výzva občanom: „Priatelia, dôjdite 1. septembra do Košíc a poďme opäť vyhrať parlamentné voľby.“

A. Danko: Sme proti citovému vydieraniu Slovákov. Utečencov nechceme
Možný príchod utečencov z Afganistanu nevonia ani Andrejovi Dankovi, ktorý neverí, že na Slovensko ich príde len desať. Prirodzene pri rozvetvenosti tamojších rodín ich môže byť i štyri či päťkrát viac, na čo poukazuje aj šéf... Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik