V parlamente by mala byť elita národa. Je tam jeho intelektuálna spodina, konštatuje Belousovová
21 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Poslancovi ako je Peter Cmorej z SaS už zrejme nepomôže ani odborná pomoc psychológa a psychiatra. To, čo napísal do komentára pod svoj status je niečo, nad čím zostáva normálny rozum stáť. Však mu to Anna Belousovová a mnohí diskutujúci aj poriadne spočítali.



Cmorej doteraz asi fungoval len ako tlačič tlačidiel podľa príkazov

Na poslancovi Petrovi Cmorejovi je vidieť, že dnes sa už do parlamentu dostane kde kto. Najhoršie ale je, že podobných ako on je tam v tomto volebnom období veľmi veľa. Nad jeho vyjadrením sa v statuse zamýšľa aj predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť Anna Belousovová, ktorá, rovnako ako mnohí Slováci, ani meno Cmorej medzi poslancami nezaregistrovala.

„Ak by sa ešte niekto divil, prečo ide Slovensko dolu vodou, tu má odpoveď: Pretože nám vládnu a o našich osudoch rozhodujú takí idioti, ako je pán poslanec Peter Cmorej za SaS,“ konštatuje v úvode statusu Anna Belousovová a dodáva: „V parlamente by mala byť elita národa, ako vidno, je tam jeho intelektuálna spodina poslušná svojim straníckym bossom, z ktorých mnohí vykazujú známky nenormálnosti.“

A na samý záver svojho krátkeho statusu ešte dodáva: „Doteraz som nevedela, že existuje nejaký poslanec Cmorej. Asi preto, lebo fungoval len ako tlačič tlačidiel podľa príkazov. Ako vidno, na viac ani nemá.“ A čože tak nahnevalo expolitičku Belousovovú?
Status Cmoreja zo SaS

Cmorej najskôr zverejnil status, v ktorom napísal: „Preťažené nemocnice, zničení lekári a sestry, nakazená rodina či kolegovia, zatvorené prevádzky. TOMU VŠETKÉMU ZAOČKOVANÍ POMÁHAJÚ PREDÍSŤ. Ďakujem, že najviac zodpovedných je práve medzi voličmi SaS.“


Komentár rozvíril hladiny

A do komentára pod status drzo napísal: „Pre komentujúcich mám výbornú ponuku na krajinu, kde ich nikto nútiť do očkovania nebude, a nikto ich kvôli očkovaniu ani nebude obmedzovať: Afganistan! Váš aj môj život bude hneď krajší! Prvej stovke záujemcov vybavím bezplatný odvoz štátnym špeciálom, čo sa tam teraz chystá. Konečne budete môcť žiť svoj štastný život bez obmedzení!“ A toto nemal napísať, pretože reakcia sa zakrátko dostavila. Pod statusom Anny Belousovovej sa to len tak hýrilo invektívami na jeho osobu.


V komentároch mu to ľudia spočítali

Aj primitívnosť a sprostosť je dar boží... a tento pán ho má na rozdávanie... „Čo tak sa milý Peter Čmorej zbaliť a vypadnúť? A nezabudni Matoviča. Sulíka... Ciganikovú, Šeligu... a podobných. P.S.: nezabudnite horalky a arašidy,“ odpísala mu Marcela Mikulová. „Do toho vládneho špeciálu sa mi vidí, že naložíme celú SAS, OLAJNO a vlastne rovno celý parlament… ani jedného nebude škoda… a dúfam, že ich tam ti bradáči v papučiach naučia morálke… a späť ich nevracajte, prosím… v záujme zachovania bezpečnosti tejto krajiny,“ pridáva Klaudia Nízka. „Ja mám pre neho tiež ponuku. Že by sme sa mu prestali skladať na plat. Alebo ako štátny zamestnanec tak maximálne plat tabuľkový, nech som neni sviňa,“ skonštatovala na poslancovu adresu Bargora Karsusková.

Belousovová v kauze "keksíky": prestaňte jesť sladkosti, ktoré vyrába tento epidemiológ amatér
Spolumajiteľ spoločnosti zaoberajúcej sa výrobou a predajom cukroviniek Pavol Jakubec, ktorý chcel zvýhodňovať zaočkovaných ľudí pred nezaočkovanými, svojím výrokom poriadne nasrdil aj expolitičku Annu Belousovovú. Tá mu to v statuse dala aj... Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Aj primitívnosť a sprostosť je dar boží... a tento pán ho má na rozdávanie... alebo by im mal ich stranícky predseda dať kvalitnejší matroš, aby nepísali statusy zrelé pre biele plášte... ono to nie je ani smiešne ani na zaplakanie, ale rovno výsmech a napľutie afgánskemu ľudu rovno do tváre... asi by si mali prísť pre neho mudžahedíni, nech si ide trošku máknuť na ópiové polia, a potom nech píše niečo čomu ale vôbec nerozumie,“ kopla si do „milého“ poslanca ďalšia žena, Anna Tavodová.

„Dobre ste to napísali, tento pán je nulabodový primitív, ktorý nemá ani náznak logického myslenia, nehovoriac o chrbtovej kosti a koži na papuli, ktorému chabá rebríčková nervová sústava bráni sa zamyslieť nad dôsledkami jeho tupých vyjadrení...,“ pochválil v diskusiiMartin Gubric nielen Annu Belousovovú, ale aj ďalšie ženy, ktoré poslancovi Cmorejovi parádne naložili.

Belousovová: Stále počúvame len o vakcínach, ale čo liečenie? Vírusové choroby sa predsa liečia
Na každom kroku počuť - Vakcína je sloboda! Aká, keď sa tí, ktorí sa dali zaočkovať, majú báť tých, ktorí sa zaočkovať nedali? Pred čím ich teda vakcína chráni? Presne túto otázku si dáva aj Anna Belousovová reagujúc na slová hlavného medicínskeho... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik