Najskôr ponúkala eskort, neskôr bola Kollárovou milenkou: Ex šéfa parlamentu opäť dráždi!
21 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Zo spoločných chvíľ so súčasným predsedom parlamentu Borisom Kollárom vyťažila čo sa len dá. Ani po rokoch však pôvabná brunetka Barbara Bátorová nepoľavuje a opäť na sociálnych sieťach dráždi mužské pokolenie, píše eReport.

Bátorová bola ako milenka po boku Borisa Kollára niekoľko mesiacov, zatiaľ čo sa jeho partnerka Andrea Heringhová doma starala o ich spoločné deti. Kollár si s Barbarou pred časom vychutnali Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch a prichytili ich spolu napríklad aj na slovinskom letovisku Portorož. 


Tmavovláska neskôr dovolenkovala v Monte Carle so svojou kamarátkou, ktorá bola pred časom zatknutá za prostitúciu v Egypte. Zasahovať muselo naše ministerstvo zahraničných vecí, aby zatknuté devy ľahkých mravov vydali späť na Slovensko, písal denník Dnes.

„Som bláznivá, tak­isto maximálna optimistka a viem byť i veľmi prchká a nedočkavá. Najradšej zvádzam v peknej spodnej bielizni a podväzkoch,“ opisovala svoje spôsoby Kollárova ex.

Tá sa opäť pripomenula na sociálnych sieťach sériou dráždivých snímok. Ako spomínala na šéfa parlamentu, prezradila taktiež. „S Borisom som prežila pekné obdobie, veľa vecí mi ukázal aj ma veľa naučil, stále sme v kontakte,“ uviedla pred časom.

 

Kollárove deti si žijú ako v rozprávke: Pozrite sa, koľko stojí čo i len víno, ktoré si dopriala jeho dcéra
21 | 08 | 2021 | Tibor Sipos