Forgáč zinkasuje na očkovacej lotérii viac ako 32 tisíc eur: Odovzdaj to ľuďom v núdzi, vyzýva Danko
21 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Moderátor Marcel Forgáč si počas očkovacej lotérie príde na svoje. Ako informuje eReport, zarobí si totiž až neuveriteľných 32 400 eur. Napriek tomu, že podľa najnovších informácii zvažuje odchod kvôli fiasku z prvej časti, národniar Andrej Danko ho vyzýva, aby peniaze odovzdal ľuďom v núdzi.

Či program, ktorého prvé kolo skončilo fiaskom, naozaj opustí, nie je zatiaľ známe. Dostatočnou motiváciou by pre neho však mohli byť rozprávkové zárobky v Matovičovej súťaži. Podľa zmluvy v Centrálnom registri zmlúv má Forgáč moderovať 12 dielov, z ktorých každý trvá necelú hodinu.

Podľa zmluvy si Forgáč za prvé tri diely odnesie 5 400 eur, za ďalšie štyri 7 200 eur a za zvyšné zinkasuje 9 000 eur. Finálna výplata známeho moderátora za hlavný program je teda 21 600 eur . K nemu si však uchmatol aj denné vysielanie, za ktoré zinkasuje 10 800 eur. Spolu si tak z hlavného vysielania aj denného odnesie neuveriteľných 32 400 eur.
Vráť tie peniaze ľuďom!

Peniaze, ktoré si vie Forgáč za šou zarobiť, mu akosi nepraje líder SNS Andrej Danko. "Moderátor RTVS Marcel Forgáč podľa portálu Ereport na hlavnej šou očkovacej lotérie priamo alebo cez firmu zarobí 32 400 eur," začal svoj príspevok bývalý šéf parlamentu.



"Vyzývame redaktora Forgáča, aby odovzdal predmetnú sumu na verejnoprávne účely, alebo ľuďom v núdzi. Prečo RTVS vôbec platí za takéto vysielanie, keďže má peniaze od daňových poplatníkov. Nemala by to byť nezištná pomoc? Považujete takúto sumu za primeranú?!" Pýta sa na záver.

Harabin: Očkovacia lotéria organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch (VIDEO)
Slávna Matovičova očkovacia lotéria sa ešte ani nezačala a už sa musí boriť s obrovskými problémami. Neuniklo to ani Štefanovi Harabinov. Podľa neho ide o akciu, ktorá je organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik