Bola to chyba! (Gerald Grosz)
21 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Geralda Grosza (oe24)


V rakúskej nezávislej, nestraníckej a najmä kritickej politickej relácii Fellner! Live z 3. 8. 2021 mal moderátor Niki Fellner, šéfredaktor OE24, pozvaných hostí: Geralda Grosza, autora stĺpčekov, spisovateľa a bývalého politika (BZÖ), a Sebastiana Bohrna Menu, politického aktivistu, autora stĺpčekov a rakúskeho expolitika (SPÖ, JETZT - Liste Pilz). Ústrednou témou bolo očkovanie.



Únava z očkovania

Ako na úvod skonštatoval moderátor, ochota ľudí dať sa očkovať rapídne klesá a možno vidieť už istú „únavu z očkovania“ a „očkovací motor“ sa akosi začína zadrhávať. V Rakúsku sú v plnom prúde diskusie sympatizantov, ale najmä odporcov očkovania.

V relácii však odznela zaujímavá pasáž práve bývalého politika Geralda Grosza, ktorý sa netajil negatívnym postojom k očkovaniu a najmä kritikou namierenou voči propagátorom očkovania, ale aj proti samotnej spoločnosti Pfizier. Prinášame vám časť z jeho kritického postoja k téme očkovania ako takej a jeho osobnej skúsenosti.

Ceny, zodpovednosť, kvalita: To všetko malo zostať utajené v zmluve medzi konzorciom Pfizer/Biontech a EÚ (Willi Huber)
Komentár Williho Hubera (Report24) Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Bola to chyba

Gerald Grosz: „Teraz vám poviem niečo o mne osobne. Urobil som tento krok. Nechal som sa zaočkovať. OK? Tri týždne som to mohol opakovane počúvať tu v tomto štúdiu. Urobil som tento krok. Ale viete čo? Zjavne to bola chyba.

Bolo mi totiž povedané, že toto očkovanie chráni pred tým, aby som neinfikoval druhých. Ale stále viac a viac zisťujeme, že očkovaní infikujú druhých. Povedal to Kurz, povedala to Merkelová. Hovoríte to aj vy. Títo najvyšší zástancovia očkovania aj očkovania proti kliešťom, aká to irónia, aj očkovania proti koronavírusu tvrdia, že keď som zaočkovaný, nebudem mať ťažký priebeh ochorenia. Ale čím ďalej tým viac dochádzame k záveru, že zaočkovaní majú ťažší priebeh choroby.

Pfizer očakáva astronomické tržby 33 miliárd dolárov vďaka posilňovacím vakcínam a vakcínam pre deti (Megan Redshawová)
Komentár Megan Redshawovej (Uncut-News) Čítať ďalej
01 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Vy a všetci ostatní ste mi hovorili a ubezpečovali nás všetkých, že keď sa dáme zaočkovať, nebudeme musieť ísť do nemocnice. A teraz vidíme, že čím ďalej tým viac očkovaných je v nemocniciach.

Keď sa pozrieme na dnešné čísla z Izraela, tak 61 percent dennodenne infikovaných bolo dvakrát zaočkovaných. Bolo mi povedané, že keď dostanem dve dávky, budem plne imunizovaný. A teraz sa dozvedám, že môžem ťažko ochorieť, že môžem vírus šíriť ďalej, že môžem byť intubovaný a že môžem zomrieť.

Takže, keby som si vzal liečivé bylinky alebo homeopatické prípravky, bol by som lepšie chránený než s vašou takzvanou ‘prelomovou’ vakcínou.

ŠKANDALÓZNE ODHALENIE: Tajná zmluva Pfizer/EÚ – o miliardy predražené vakcíny, zodpovednosť na pleciach štátov únie, účinok vakcín nejasný
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Vrážajú sa peniaze do vakcíny, ktorá nespĺňa to, čo sa sľubovalo

A teraz sa dostanem k tomu, čo som hovoril pred 18 mesiacmi a čo doposiaľ nenastalo. Vylepšujeme zdravotnícky systém, pripravuje sa na takéto pandémie. Táto nebude posledná. Hľadajme účinné lieky za tie isté peniaze, ktoré aktuálne vrážame do Pfizeru a spol. Tieto firmy aktuálne zvyšujú ceny za vakcínu, ktorá zjavne nie je schopná splniť to, čo hovoria Kurz, Merkelová a vy všetci.

V Izraeli sa to teraz ukazuje. Takmer úplne zaočkovaná populácia sa ocitla v absolútnom priebehu štvrtej vlny. A vy tu sedíte a hovoríte: ‘Vinní sú tí nezaočkovaní!’ Viete, tých nezaočkovaných môžete dnes v Izraeli hľadať lupou a aj napriek tomu je táto krajina v plnom prúde štvrtej vlny.

Alarmujúce čísla z Izraela: Explózia infarktov a zástav srdca u mladších očkovaných
17 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Najväčšia „fake news“ fraška 21. storočia

To znamená, že vaša vakcína nie je vôbec prelomová, ale je to tá najväčšia ‘fake news’ fraška, ktorá bola ľuďom predostretá v 21. storočí,“ pobúrene vo svojom vyjadrení skonštatoval Gerald Grosz.

Platón: „Ten, kto sa odváži povedať pravdu, je označovaný za šialenca a blázna“

Portál Chceme slobodu.sk, ktorý tiež uverejnil toto vystúpenie rakúskeho expolitika Geralda Grosza, pripája  veľavravný citát gréckeho filozofa, pedagóga a matematika Platóna, ktorý akoby videl do budúcnosti: „Žijeme v zvláštnych časoch, kedy mladí a starí sú vzdelávaní v klamstve, a ten, kto sa odváži povedať pravdu, je označovaný za šialenca a blázna.“

Portál na záver píše: „Je čas opustiť tento začarovaný kruh lží!“.

Všemožne sa tomu snažili zabrániť! Tajná zmluva o vakcínach spoločnosti Pfizer
Výrobca vakcín Pfizer sa zo všetkých síl snažil zabrániť zverejneniu zmlúv, ktoré uzavrel s krajinami na dodávku vakcín proti koronavírusu, informuje uncutnews.ch. Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová