Ostane Kotleba za dverami?
20 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Podľa posledných prieskumov je nádej kotlebovcov na prebojovanie sa do parlamentu stále nižšia. Dokonca hrozí, že ĽSNS predbehnú jej odchovanci zo strany Republika. A tak predseda ĽSNS Marián Kotleba pozýva na akciu na svojom Facebooku.



Pozýva všetkých, sľubuje občerstvenie 

Predseda kotlebovcov statusom na Facebooku pozval na akciu, nad ktorou prevzal záštitu jeho politický subjekt. 

„Priatelia, všetkých vás srdečne pozývam na jazdu po Horehroní." Píše v úvode statusu predseda strany. „Na pamiatku obete teroru v Polomke, na podporu Horehroncov v ich ťažkom živote a na protest proti zavádzaniu povinného očkovania," píše ďalej Kotleba Názov akcie má byť podľa plagátu "Jazda proti strachu aj povinnému očkovaniu!" 

Stretávka má byť podľa jeho slov v Brezne o 15. hodine pred Tescom. Pokračovať sa má do Polomky, kde má prebiehať pietna spomienka. Následne sa má ísť do Telgártu, potom Tisovca a jazda sa má ukončiť v Michalovej, kde má čakať jazdcov držková a kofola. 

Smer SD podáva diskriminačný zákon na ústavný súd. Čaputová sa stará o šatník a ľudské práva Bielorusov
Predseda Robert Fico v úvode tlačovej besedy strany uviedol , že idú na ústavný súd s apartheid zákonom, lebo si myslia, že je neústavný. Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Kotleba sa opäť vracia k obľúbenej téme osadníkov

Na agitačnom plagáte je okrem iného napísané: "Ľudia na Horehroní dlhodobo trpia pod útokmi agresívnych osadníkov. Vrcholom bola brutálna vražda 50 ročnej ženy pred jej domom v Polomke. K tomuto všetkému sa teraz pridáva aj snaha vlády zaviesť očkovanie. Ešte aj pápeža zneužili na propagáciu očkovania. Musíme sa brániť sami!"

Po 44 minútach od uverejnenia statusu mal Kotleba iba jeden komentár od pána Rastislava Slaninu: „Koniec bude v Zbehoch na koncerte?" Asi svojou otázkou chcel podať svoj individuálny návrh predsedovi strany.

Fico vracia smeč, médiám ktoré nenávidia Smer! Do Grécka išla hasičská technika, ktorú sme zabezpečili my
Expremiér Róbert Fico použil silné slová a ešte silnejšie argumenty na margo útokov médií na Kaliňákove nákupy techniky v čase, keď bol šéf rezortu vnútra. Povedal to na tlačovke, ktorá bola zverejnená na Facebooku Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK