Peter Marcin sa očkovania už nebojí. Presvedčil ho syn. Asi jeden z tých inteligentnejších...
19 | 08 | 2021 I Zuzana Koščová

Peter Marcin, ktorý bol v nedeľu jedným z hostí kontroverznej očkovacej lotérie, sa očkovania bál. Už sa nebojí, syn ho presvedčil! ...Najnovšie všetci nezaočkovaní ľudia nie sú bezohľadní dezoláti, ale vlastne len neinformovaní bojkovia.



Marcin ako hosť v relácii

Portál Startitup si posvietil na nedeľné vystúpenie herca v zvrátenej šou Zdravé Slovensko. Najnovšie všetci nezaočkovaní ľudia nie sú bezohľadní dezoláti, ale vlastne neinformovaní bojkovia. Marcin "prezradil", že očkovania sa sprvoti tiež bál: „Asi musím povedať, že nebol som jediný, ale je to tak, mal som strach, či sa mi niečo nestane. Naozaj som sa bál, ja si myslím, že tých antivaxerov je minimum v tom celom balíku ľudí, ktorí váhajú nad očkovaním, ktorí sa boja z nejakých dôvodov. Boja sa toho neznámeho, dajme tomu a ja sa musím priznať, že som sa bál tiež.“ Na očkovanie ho podľa jeho slov presvedčil jeho syn, zrejme tiež jeden z inteligentnejších nadľudí.

Belicová kvôli spackanej lotérii svojmu bratovi: rozmohol sa nám tu debilizmus a nenažranosť!
Očkovacia lotéria a jej nevydarená premiéra postavila zo stoličky nejedného Slováka. Do Matoviča sa okrem množstva iných kritikov obula najnovšie aj jeho sestra. Pripomenula, že peniaze, ktoré sa v lotérii rozhadzujú, sú peniazmi nás všetkých. Nie... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Zuzana Koščová

Ľudí treba presvedčiť!

Marcin a zrejme väčšina zaočkovaných má stále nutkavý pocit, že neočkovaných treba presviedčať a motivovať ako malé deti. „Ja ako zaočkovaný a presvedčený, že treba dôverovať vedcom a lekárom, myslím si, že je naozaj potrebné ľudí motivovať. Myslím, že úplne tá malá časť sú nejakí antivaxeri. Ostatní ľudia majú nejaké iné dôvody. Boja sa, majú strach z niečoho, možno nemajú takú dostupnosť, dajme tomu. A to sú práve ľudia, ktorých treba presvedčiť,“ povedal.

Nadšenci experimentálnej vakcíny si zrejme neuvedomujú, že kto sa zaočkovať chcel, tak už tak urobil. Kto nechce a vakcíne nedôveruje, nie je hlupák bez zdroja informácií. Neočkovaní nie sú žiadni "bojkovia", ktorých treba nabádať a ukazovať im cestu. Sú to ľudia, ktorí sa rozhodli. Slobodne. A bolo by na mieste, ich začať konečne rešpektovať.