Belicová kvôli spackanej lotérii svojmu bratovi: rozmohol sa nám tu debilizmus a nenažranosť!
18 | 08 | 2021 I Zuzana Koščová

Očkovacia lotéria a jej nevydarená premiéra postavila zo stoličky nejedného Slováka. Do Matoviča sa okrem množstva iných kritikov obula najnovšie aj jeho sestra. Pripomenula, že peniaze, ktoré sa v lotérii rozhadzujú, sú peniazmi nás všetkých. Nie sú to peniaze politickej strany OĽaNO. 


Denník Nový čas prináša článok a v ňom reakciu Alojza Hlinu na chaotický priebeh očkovacej lotérie a ešte chaotickejšiu dohru jej nedeľnej premiéry. Igor Matovič sa po fiasku vybral do Prešova, aby nešťastnej výherkyni podal pomocnú ruku.

Bývalý šéf KDH neveriacky konštatuje: ,,Brunejský sultanát je oproti Slovensku chudobný príbuzný. Rozhadzujeme stovky miliónov eur a minister financií má už všetko "porobenô", tak sa venuje lotérii. To sme na tom tak, že minister financií namiesto toho, aby mal pondelkové ministerské porady a riešil, z čoho budeme platiť fungovanie štátu, behá po Prešove a rieši zbabranú ´kolotočársku´ estrádu?"

Murín: Naši známi majú po očkovaní vážne zdravotné problémy. Toto je lotéria so zdravím národa!
Publicista Gustáv Murín na príklade svojich známych odkazuje Igorovi Matovičovi, že očkovanie je lotéria so zdravím národa. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Hlina pokračuje: ,,Celá lotéria je jeden veľký omyl a prísne vzaté, ak má mať niekto morálne právo vyhrať 400 000 eur z verejných zdrojov za to, že sa bol očkovať, tak potom tí ľudia, ktorí sa prihlásili do lotérie, majú morálne právo čakať na svoje šťastie a budúcu nedeľu očakávať 500 000-eurovú výhru, lebo tak to bolo povedané. (...) Matovič dostal do svojej politickej eseročky, ktorá ma aktuálne názov: OĽANO, NOVA, KÚ, ZMENA ZDOLA od štátu už viac ako tridsať miliónov eur, čo keby odškodnil pani Zuzanu z týchto peňazí?"
Biznis na úkor slušných daňových poplatníkov

Ku komentovaniu Hlinovho príspevku na Facebooku sa pridala aj expremiérova sestra Zuzana. Tá so svojim bratom, ministrom financií Matovičom len ťažko hľadá spoločnú reč.

Aj tentoraz si do brata rypla: ,,Je úplne jedno, či výhra 400 tisíc eur bude výherkyni vyplatená z peňazí určených na lotériu alebo z peňazí politickej strany OĽaNO. Stále to sú a budú len dane všetkých ľudí! To nie sú peniaze politických strán. To sú obrovské milióny, ktoré zaplatili tí najobyčajnejší pracujúci ľudia do spoločnej pokladnice na chod tohto štátu a zveľaďovanie Slovenska. Nie na to, aby si tu politické strany robili biznis na úkor nadretých ľudí. Alebo aby sa tu rozhadzovali obrovské milióny na nejaké debilné lotérie. Ak sa niekto dáva očkovať, tak to asi robí preto, že sa chce chrániť pred prípadnou infekciou a jej následkami. A nie preto, aby tu vyhrával milióny. Sa nám tu nejak počas tej korona krízy rozmohol debilizmus s nenažranosťou dokopy," zakončila kriticky sestra kontroverzného Matoviča.

Ľudí rozhnevala tupá Matovičova lotéria. Zase si naložil do gatí a utekal za Zuzanou do Prešova
Prvé kolo očkovacej lotérie úspech podľa ohlasov na sociálnej sieti nezaznamenalo. Z časti za to môžu pravidlá a z časti komentár ministra financií Igora Matoviča na sociálnej sieti. Zdá sa, že pravidlá sa menia. Matovič navštívil Zuzanu, ktorá... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová