Draxler o záchranárovi, ktorý v službe nedvíhal telefón: Ak poctivo makáte, tak v Igorovej krajine máte smolu
19 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Očkovacia lotéria sa javí ako národná fraška, fiasko. Pani Zuzana z Prešova nevyhrala 400-tisíc eur, lebo ju nikto nevaroval, že RTVS musí pozerať len cez TV. Aj záchranár Jakub má zrejme hlavu v smútku. Ten prišiel o 200-tisíc len preto, že nedvíhal telefón počas služby. "Tak sa stalo presne to, pred čím som dva týždne dozadu varoval," tvrdí politológ Juraj Draxler na Facebooku. 


"Jeden z tých, ktorým zo štúdia v nedeľu večer volali (Jakub), bol záchranár. Nezdvihol telefón a tým pádom prišiel o 200 tisíc. A nezdvihol ho preto, že BOL V SLUŽBE!! (píše o tom Nový čas). Asi nič už nemôže lepšie ilustrovať zvrhlosť Matovičovho lotériového nápadu, ako toto. A nielen nápadu, celého vedenia štátu. Ak poctivo makáte, tak v Igorovej krajine máte smolu," zdôraznil Draxler.

Ten skritizoval aj poslankyňu OĽaNO Annu Remiášovú. "Nájde sa niekto, kto by ho vôbec ospravedlňoval? Ale áno, nájde. Poslankyňa OĽaNO Remiášová už v nedeľu nazvala Jakuba a ďalších, ktorí nevyhrali, pribrzdenými," krúti hlavou.

"Štát chce pomôcť a ľudia sa správajú ako vždy - ako pribrzdení," napísala na Facebooku, zrejme bez dostatočných informácií a empatie.



To, že zvrátené konanie členov OĽaNO nemá v slovenskej politike obdobu, si je politológ dobre vedomý. "Mentálny svet ľudí z Igorovej sekty je desivý. DESIVÝ. Ešte raz opakujem, nielen Matovič, ale celé OĽaNO je zlo," uzatvára Draxler zhrozene.

Uhrík: Očkovacia lotéria bola tragická fraška. Najhoršie na tom je, z akých peňazí to išlo - áno, vašich
Poslanec Milan Uhrík v reakcii na odvysielanie Matovičovej očkovacej lotérie skonštatoval ďalšie politické prerazené dno. V príspevku na sociálnej sieti bývalý Kotlebov zverenec vyzýva Slovákov, aby zastavili nezmyselné mrhanie... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos