Soročinová po zlomyseľných komentároch Matoviča po lotérii: EQ na bode mrazu
18 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

„Najprv sa vysmeje pánovi, že prišiel o 300-tisíc eur, lebo „nevysedáva pri televízore“, potom sa vysmeje pani, ktorá prišla o 400-tisíc eur, lebo si „dovolila pozerať RTVS cez internet“. Najprv založí oheň, potom, keď ho zhejtuje celé Slovensko, tak už beží hasiť požiar...,“ komentuje Matoviča Soročinová.



Matovičov hyenizmus

Igor Matovič sa zosmiešnil nielen svojou trápnou očkovacou lotériou, či tým, čo sa počas nej udialo, ale aj statusom, ktorým zareagoval na to, čo sa v štúdiu odohrávalo. No a v neposlednom rade aj tým, ako šiel „žehliť prúser“, ktorý vznikol i jeho zásluhou a pričinením.


Baviť sa na tom, že niekto nevyhral závratnú sumu pre nejaké dôvody je priam ukážkou hyenizmu. Tým je však Igor Matovič už známy, hoci on sám sa hrá na ľudomila. Toto muž však už takmer nikto neverí. Patrí medzi nich aj Monika Sofiya Soročinová, minuloročná kandidátka do NRSR, ktorá adresovala nášmu financmajstrovi status, ktorý ho rozhodne nepoteší.
Emocionálna inteligencia Igora Matoviča nedosahuje ani bod mrazu

„Najprv sa vysmeje pánovi, že prišiel o 300-tisíc eur, lebo „nevysedáva pri televízore“, potom sa vysmeje pani, ktorá prišla o 400-tisíc eur, lebo si „dovolila pozerať RTVS cez internet“. Najprv založí oheň, potom, keď ho zhejtuje celé Slovensko, tak už beží hasiť požiar...,“ píše v úvode Soročinová a dodáva, že emocionálna inteligencia Igora Matoviča nedosahuje ani bod mrazu.



„Bravó, Igor, dali ste to na „Matoviča“, presne vo Vašom štýle. Už prišiel ten čas, Igor, už je čas ísť (do politického dôchodku a snáď, keď sa národ spamätá z toho, čo ste tu za ten krátky čas napáchali, tak aj do zabudnutia). Naozaj, nerobte to ešte horším, ako to už máte, ani sebe, ani nám…,“ končí svoj krátky status Monika Sofiya Soročinová.

Soročinová: So slzami na krajíčku sa pozerám na tú úbohosť, ktorá práve prebieha na RTVS
Moniku Soročinovú „trápny a nechutný“ program RTVS, očkovacia lotéria, totálne odrovnal. „Zastavte toto šialenstvo, prosím, skôr než to spustí ešte oveľa väčšiu nenávisť a agresivitu medzi Slovákmi,“ prosí nádejná... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Petra Demková