Soročinová: So slzami na krajíčku sa pozerám na tú úbohosť, ktorá práve prebieha na RTVS
16 | 08 | 2021 I Petra Demková

Moniku Soročinovú „trápny a nechutný“ program RTVS, očkovacia lotéria, totálne odrovnal. „Zastavte toto šialenstvo, prosím, skôr než to spustí ešte oveľa väčšiu nenávisť a agresivitu medzi Slovákmi,“ prosí nádejná politička.


„So slzami na krajíčku sa pozerám na tú úbohosť, ktorá práve prebieha na obrazovkách RTVS - nami všetkými platenej verejnoprávnej televízie,“ začala svoj príspevok na Facebooku nádejná politička. „Niečo také trápne a nechutné som ešte v živote nevidela. Zastavte toto šialenstvo, prosím, skôr než to spustí ešte oveľa väčšiu nenávisť a agresivitu medzi Slovákmi,“ doslova prosí Soročinová.

„Takýto hazard so životom a zdravím, že ‘daj sa zaočkovať, zachrániš životy’. Veď toto musí neskutočne urážať všetkých zdravotníkov, hasičov, policajtov, ale často aj bežných ľudí, ktorí denno-denne riskujú svoje životy pre záchranu ostatných! Čo oni? Oni si nezaslúžia byť náležite ohodnotení?! Odporné!“ hnevá sa nádej pronárodnej scény.

Vakcína je sloboda!? Nie, nie je. Neuveriteľný príbeh Dagmar a jej matky vás o tom presvedčí
Život prináša rozličné príbehy. Ten, ktorý napísala v statuse istá pani Dagmar a zverejnila na sociálnej sieti je však nielen smutný, ale i doslova šokujúci. Ak je skutočne pravdivý, tak v našom zdravotníctve máme vážny problém. A nie je to problém... Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A vôbec nikomu nevadí, že toto šialenstvo z väčšej časti financujú práve nezaočkovaní ľudia. Segregácia a totalitarizmus, nič iné. Hanbite sa, vy vláda idiotov a dezolátov! Súčet vašich IQ a EQ nedosahuje ani také čísla, aké vám ukazuje teplomer za ostatné dni, a to sa podľa meteorológov lámu teplotné rekordy!“ nedáva si servítku pred ústa Soročinová.

„Samozrejme, pani Lýdii, ktorá vyhrala tých 101 000 eur to veľmi prajem a len dúfam, že si ich aj so svojimi blízkymi užije v zdraví. Toho druhého vyžrebovaného pána Wisterová natoľko vystrašila svojím hysterickým vreskotom, že radšej zložil telefón, a tí ďalší budú chudáci takí frustrovaní z tých blbých komentárov, ktorých sa im dostalo zo štúdia, že prvé, čo urobia, oľutujú, že si vôbec niečo dali pichnúť,“ myslí si politička a bývalá kandidátka na poslankyňu NR SR.

„Gratulujem, takto sprosto vyhodené štátne peniaze sme ešte nevideli. Očkovacia lotéria nie je výhra, ale nenávisť! Toto ste dosiahli!“ napísala na záver svojho príspevku Monika Soročinová.

Spustila sa očkovacia lotéria! Lukáš a Zuzany prišli kvôli šialeným pravidlám o závratné sumy
Tak, a už sa to rozbehlo. Verejnoprávna RTVS včera večer odvysielala prvé žrebovanie očkovacej lotérie. Čo na tom, že sa vyhadzujú peniaze aj tých, ktorí sa odmietajú dať zaočkovať, čo na tom, že podmienky sú pre niekoho absolútne neprijateľné, čo... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik