V tomto nám už vláda nepomôže! Podarí sa veštici presná predpoveď na zvyšok roka aj tentokrát?
17 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Predpoveď veštice Daniely Paculíkovej sa naplnila do bodky, keď pred letom tvrdila, že zažijeme veľké turbulencie, píše Pluska. Čo vraví na obdobie po lete? Podarí sa veštici presná predpoveď aj tentokrát?

Veštica má tentokrát pre Slovákov dobré aj zlé správy. Podľa nej bude zvyšok augusta pomerne pokojný. To sa však, žiaľ, nedá povedať o prvom septembrovom týždni. Pandémia koronavírusu tu podľa Puculíkovej bude s nami už navždy. "Musíme sa naučiť s ním žiť, viac sa starať o seba, dôverovať vlastným silám a najmä nepodliehať strachu a panike," uviedla pre Plusku.

Aj napriek tomu už máme to najhoršie za sebou, domnieva sa. Zdôrazňuje však, že na vianočné sviatky treba byť obzvlášť pozorný. Podľa jej slov totiž "sloboda a poriadok havarujú". "Dostaneme sa však cez to, naučíme sa chápať systém, v ktorom žijeme, začneme si tvoriť obranyschopnosť, prestaneme prehĺtať krivdy a utrpenie prekonáme. V tomto však nám nepomôže žiadna vláda," zdôraznila na záver veštica.

Romana Tabak z OĽaNO sa fotí s mladým olympionikom iba v bikinách (FOTO)
Bývalá tenistka a dnes poslankyňa OĽaNO Romana Tabak o sebe dáva vedieť čoraz častejšie. Ukážkovým príkladom bolo kúpanie sa v zakázaných vodách, čím sa dokonca pochválila na Instagrame. Tam nedávno zavesila fotku s olympionikom Samuelom Balážom,... Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Tibor Sipos