Neuveriteľný príbeh rodiča a jeho dieťaťa v nemocnici. Spolu s Ag testom museli ísť aj na PCR!
04 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Covid mánia a testovacie „šialenstvo“ dokonale opantali Slovensko. Ako to občas funguje opísal v statuse poslanec za hnutie Republika Miroslav Heredoš. Tomu neznámy anonym poslal svoj príbeh, nad ktorým zostáva rozum stáť.


Človek by si pomyslel, že testovacie šialenstvo už pominulo, lenže nie je tomu tak. Naopak, akoby ani nechcelo skončiť. Príbeh, ktorý v statuse opisuje Miro Heredoš je nielen úsmevný, ale najmä na zaplakanie. Žiaľ, aj toto je realita dnešného Slovenska.
Toto s prevenciou a ochranou nemá nič spoločné, toto je číra buzerácia

Heredoš priznáva, že anonym mu poslal správu, ako to funguje v jednej nemocnici v Bratislave. „Covid náboženstvo v praxi,“ píše hneď v úvode poslanec a vzápätí sa púšťa do opisu zaujímavého príbehu od anonymného odosielateľa. „Dňa 1.7.2021 mala byť dcéra hospitalizovaná na detskom oddelení pre vykonanie diagnostiky hormonálnej regulácie organizmu. Podmienkou prijatia do nemocnice však bolo vykonanie antigénového testu,“ začína svoj príbeh anonym s tým, že im bolo odporúčané, že dcéra musí mať antigénový test nie starší ako dva dni. „Tak sme sa vybrali do najbližšej MOM-ky. Visel tam krásny oznam, s cenou 25 eur, za vykonanie testu pre 1 osobu. Nakoľko však pre technické problémy otvárali až o 12:00 hod. a príjem na nemocničnom oddelení bol do 11:00 hod., rozhodli sme sa, že pôjdeme do nemocnice bez testu. Veď ak ho vyžaduje, nech si pacienta predtým otestuje,“ konštatuje anonym.



„Čuduj sa svete, v nemocnici mi dieťa otestovali! A nielen raz! Aj napriek tomu, že bol antigénový test negatívny, ako bonus sme totiž dostali ďalšiu podmienku prijatia dieťaťa, a to bolo vykonanie PCR testu,“ šokuje anonym a na záver dodáva: „Človek pochopí, že aj zdravotníci musia a chcú byť chránení a požadujú aby bol pacient otestovaný. Len hľadať logiku v tom, že je potrebné testovať zdravé dieťa až 2x je asi dosť zbytočné....“ Podľa Miroslava Heredoša musíme toto Covidové náboženstvo čo najrýchlejšie ukončiť. „Lebo toto s prevenciou a ochranou nemá nič spoločné. Toto je číra buzerácia a zneužívanie našich detí!!!“ dodáva na záver poslanec parlamentu za hnutie Republika.

Heredoš: Tak ako to v skutočnosti je pán doktor Sabaka? Dosť klamstiev! (Šokujúce VIDEO)
Očkovanie proti koronavírusu sa stalo doslova fetišom mnohých lekárov a odborníkov na infekčné choroby. Patrí medzi nich aj doktor Peter Sabaka, no vo videu na sociálnej sieti ho Miroslav Heredoš z hnutia Republika usvedčuje z minimálne zaujímavého... Čítať ďalej
29 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik