Peter Pčolinský sa opäť vytočil! Mal na to dôvod!
13 | 08 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Podpredseda koaličného Sme rodina dal status na Facebook, ktorý ukazuje, že právny štát je v úplnom rozklade a rozpade. Nerozkladajú ho však anarchisti,  rozkladá ho elitná zložka polície NAKA. 


Pčolinský napísal na svoj status nadpis: "Tiger je chránené zviera!"


Tiger je prezývka Petra Petrova zločinca a kajúcnika v jednej osobe, ktorého zadržala NAKA, lebo bol na úteku. Preukázalo sa, že mal krivo vypovedať pod taktovkou vyšetrovateľov NAKA a prokurátorov špeciálnej prokuratúry. Pravdepodobne jeho úteku asistoval šéf polície Kovařík a k tomu ho mal inšpirovať minister Mikulec a premiér Heger.




Ďalej Pčolinský rozhorčene informuje: „NAKA zadržala Tigra. Na Tigra je vydaný zatykač sudcom pre prípravné konanie. NAKA odmieta Tigra vydať sudcovi….



Podotýkam, že zatykač má prednosť pred akýmkoľvek iným úkonom a zadržaný ma byt bezodkladne predvedený pred sudcu. Avšak vyzerá to tak, že Tiger je chránené zviera…



Absolútny nonsens čo sa deje v tomto štáte…"



Tento prípad musí mať dohru. NAKA a špeciálna prokuratúra nám práve unáša štát.

Erik Kaliňák: Bude Čaputová opäť kryť kriminálnu činnosť Matoviča?
Podpredseda Smeru -SD Erik Kaliňák vydal na svojom Facebooku video-blog, v ktorom pojednáva o nekalých okolnostiach prípadu šikany policajnej vyšetrovateľky Santusovej ministrom Mikulcom a prezidentom PZ Kovaříkom. Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK