Tragická autonehoda sa odohrala v júly 2010 v Šáreckom údolí v susednom Česku. V zákrute sa Darinin mercedes stretol so skútrom Henricha Rotrekla (†63). Ten niekoľko hodín po prevoze do nemocnice skonal a začal zdĺhavý súdny spor. Ten pre Daru skončil vynesením podmienečného trestu a zákazom šoférovania na tri roky. Pozostalých mala tiež odškodniť zhruba 40-tisícami eur.

Advokát Karel Friml vo svojej knihe Žil jsem s justicí však tvrdí, že blondína sa zdráhala prostriedky trúchliacej rodine, ktorá sa po strate manžela a otca ocitla v zúfalej situácii, vyplatiť. "A prečo by som to robila, keď mne ten pán vošiel do protismeru?!" Uviedla Blesku chvíľu po nehode.
Exekúcia

Rodina musela o bolestné zabojovať. "Ani jedna, ani druhá, ani tretia upomienka (dokonca s doručenkou, aby určite došla) ju nepriviedla k tomu, aby našla cestu do poisťovne. Nezostávalo teda nič iné než to, čo nakoniec musí urobiť každý veriteľ, keď dlžník nechce zaplatiť: podá návrh na exekúciu," píše Friml.

Dara Rolins na citlivú tému: Kto sa v tom má k**va vyznať?!
Ani speváčka Dara Rolins (48) si čas od času neodpustí pikantnú poznámku na účet mužov. V dnešnej dobe, keď hlasy žien znejú vo všetkej sile, nie je novinkou, že sa aj známe tváre vyjadrujú na tému feminizmus, aby malo ich poslanie o to väčší... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Tibor Sipos


"Až potom pozostalí svoje peniaze podľa rozsudku súdu dostali. Pretože vodička ani jej právni zástupcovia nedokázali včas a riadne zabezpečiť, aby podľa súdnych rozhodnutí bolo odškodné zaplatené, stálo ju to na nákladoch exekúcií státisíce navyše. Z vlastného vrecka a zbytočne," pokračuje.
Náklonnosť polície

Friml opísal aj to, ako speváčka počas vyšetrovania menila výpovede. Tak isto sa objavil aj nepravdivý znalecký posudok, samozrejme v jej prospech.

Okrem toho bolo zarážajúce aj neštandardné správanie policajtov voči celebrite. "Keď jej výsluch skončil, šéf vyšetrovačky ju dal už z dvora služobne odviezť policajným autom, vraj aby ju verejnosť neobťažovala," zaspomínal.

Má Čaputovej dcéra šancu preraziť vo svete modelingu? Expert v tom má jasno!
Zdá sa, že dcéra prezidentky Zuzany Čaputovej má vo svojich predstavách o budúcnosti jasno. Emma, ktorú delí od dospelosti len jeden rok sa totiž rozhodla stať sa modelkou. "Krasológ" a spoluorganizátor Miss prezradil, čo si o nej myslí, píše Nový... Čítať ďalej
12 | 08 | 2021 | Tibor Sipos