Štubniak: IT-čkári, pomôžte! Spravte aplikáciu na identifikáciu „apartheidových“ prevádzok
12 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensko sa v tichosti vkráda apartheid. Nie však na základe farby pleti, ale očkovania. Tí, ktorí si nechali pichnúť experimentálnu vakcínu, sú dobrí, ostatní sú zlí. A to napriek tomu, že skúsenosti zo sveta ukazujú, že tí, ktorí sa rozhodli dobrovoľne podstúpiť test s neregistrovanými vakcínami, vôbec nie sú chránení tak, ako im to hláv vtĺka propaganda.


Na stranu tých, ktorí sa nenechali nalákať ani prázdnymi rečami, ani peniazmi z lotérie „života alebo smrti“, sa postavil aj herec známy ako advokát zo Súdnej siene Juraj Štubniak. V krátkom statuse odsudzuje nielen preferovanie zaočkovaných v niektorých podnikoch či reštauračných prevádzkach, ale zároveň vyzýva šikovných IT-čkárov k spolupráci.
Niektorí preferujú zaočkovaných jedincov, akoby vládneho kreténizmu nebolo dosť

Juraj Štubniak je presvedčený, že nám tu začína akási nová móda. „Obchodníci aj niektoré firmy začínajú okázalo preferovať zaočkovaných jedincov, akoby vládneho kreténizmu nebolo dosť. Bolo by nanajvýš vhodné, aby niekto IT šikovný spravil aplikáciu, kde by bolo možné takýchto obchodníkov aj firmy jednoducho identifikovať ako podporovateľov apartheidu,“ myslí si znám herec a advokát z programu Súdna sieň.



„Nech sa slušní a zodpovední ľudia môžu takýmto zvráteným podnikateľským subjektom zďaleka vyhnúť. Zároveň by bola tiež zaujímavá appka (najlepšie spolu s mapkou) na vyhľadávanie obchodov a služieb, ktoré nediskriminujú nikoho a dodržiavajú platné zákony a Ústavu SR,“ dodáva na záver svojho krátkeho, no podnetného statusu Juraj Šubniak.

Andrásy napísal, nech skapú tí, čo sa nechcú dať očkovať. Vraj aspoň bude menej sprostých ľudí. Štubniak reaguje
Humorista Oliver Andrásy reagoval pod statusom premiéra. Napísal, že tí, ktorí sa nedajú očkovať, by mali skapať. Juraj Štubniak Andrásymu odkázal, že je burinou a že je mentálne obmedzený. Čítať ďalej
01 | 06 | 2021 | Petra Demková