Nigérijský študent utiekol z hodiny anatómie s plačom. Položili pred neho telo mŕtveho kamaráta
11 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Študent Enya Egbe s plačom utiekol z hodiny anatómie po tom, čo sa pozrel na mŕtvolu, na ktorej mal pracovať. Išlo totiž o jeho dobrého kamaráta, informuje BBC.





Incident sa odohral vo štvrtok popoludní. Dvadsaťšesťročného mladíka však zrejme stále desí spomienka na hodinu anatómie, z ktorej ušiel s plačom. Na nigérijskej univerzite v Calabare totiž pred neho položili telo, ktoré sa jeho skupina chystala pitvať. Išlo o telo Divina, jeho priateľa, ktorého nevidel sedem rokov.







"Chodili sme spolu do klubu," hovorí Enya Egbe o svojom zosnulom kamarátovi. "Na pravej strane hrudi mal dve diery po guľkách," dodal zhrozene.


Nigérijské lekárske fakulty bývajú zásobované mŕtvolami ľudí, ktorí zomreli pri zásahu policajtov. "Väčšina tiel, ktoré sme používali v škole, mali v sebe guľky. Cítila som sa veľmi zle, keď som si uvedomila, že niektorí ľudia nemusia byť skutočnými zločincami," uviedla profesorka spomínanej univerzity.


V českom McDonalde nechceli obslúžiť zákazníkov bez rúška: V predajni to vrelo(VIDEO)
Ďalší prípad odmietnutia zákazníka bez rúška sa odohral v susednom Česku. V známom fastfoode tak vznikla vypätá situácia, ktorá pre nespokojných Čechov neskončila dobre. Video zverejnil priamo jeden z hlavných aktérov incidentu na svojom... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Tibor Sipos