Právnici za základné práva v Nemecku ponúkajú znepokojeným rodičom na stiahnutie vzorový list, ktorý má zabrániť očkovaniu detí na školách
10 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Riziká a prínosy očkovania detí kontroverznými vakcínami proti COVIDu-19 sú podľa mnohých odborníkov v nepomere. Odpor voči očkovacím kampaniam medzi deťmi a mladými ľuďmi je preto obrovský. Politici to však ignorujú, píše report24.news.



Obavy z nútenia detí do očkovania na školách

Mnohí rodičia sa obávajú, že ich dieťa by mohlo byť do očkovania nútené, keď bude navštevovať školu. Právnici za základné práva teraz ponúkajú znepokojeným rodičom na stiahnutie vzorový list, ktorý má zabrániť ovplyvňovaniu dieťaťa, ako aj nechcenému očkovaniu.

Vírus sa vracia! Majster sveta v očkovaní – Izrael bojuje s raketovým nárastom nových prípadov (Peter Münch)
Komentár Petra Müncha (Süddeutsche Zeitung) Čítať ďalej
16 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Treba sa vyhnúť nátlaku

V liste sa uvádza, že je potrebné vyhnúť sa akémukoľvek nátlaku na dieťa zo strany učiteľov, vedenia školy, lekárov alebo iných osôb, aby sa zúčastnilo na očkovacom programe. Ďalej sa v ňom píše, že samotné dieťa nemôže dať súhlas na očkovanie, a že zákonní zástupcovia súhlas nedajú.
Občianskoprávna a trestnoprávna zodpovednosť

V desiatich bodoch sú stručne vysvetlené známe kritické pripomienky k očkovaniu, čím sa rozhodnutie zdôvodňuje. Nakoniec je tu odkaz na občianskoprávnu a trestnoprávnu zodpovednosť a zodpovednosť očkujúceho lekára v prípade vzniknutej škody.

List možno nájsť na webovej stránke v časti na stiahnutie pod názvom "Vzor listu školám proti "očkovaniu" alebo ovplyvňovaniu môjho dieťaťa". Možno si ho stiahnuť priamo prostredníctvom tohto odkazu. Je to dokument vo formáte docx, do ktorého možno vložiť údaje školy, ako aj údaje dieťaťa, dodáva report24.news.

Bývalý rakúsky vicekancelár Strache varuje pred „veľkým resetom“ (Steffen Munter)
Komentár Steffena Muntera (The Epoch Times) Čítať ďalej
04 | 07 | 2021 | Ingrid Vrabcová