Droba má náhradu už po šiestich týždňoch: Jeho novou láskou je komisárka zo Sulíkovho rezortu
10 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Po zubárke komisárku. Šéf Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba má vo svojich päťdesiatich rokoch nový vzťah. Jeho nová partnerka pracuje na Ministerstve hospodárstva SR, ktorému šéfuje županov straník Richard Sulík, informuje Pluska.


Ide o pôvabnú generálnu komisárku slovenskej expozície na EXPO, ktorá sa bude konať v Dubaji od októbra do marca 2022. „Po jeho boku je sexi komisárka Miroslava Valovičová,“ prezradil zdroj vyššie uvedeného portálu.

Bratislavský župan sa so stomatologičkou Luciou Pitekovou rozišiel po troch rokoch, a to len koncom júna. Rovnako ako vtedy pri rozchode, aj teraz pri novom vzťahu komentoval svoj vzťah rovnakými slovami: „K svojmu súkromiu sa nebudem vyjadrovať. Ak by som sa opäť ženil alebo čakal bábätko, budete to vedieť ako prví,“ uviedol pre Plusku.

V októbri 2020 pritom Droba s Valovičovou pomáhali pri testovaní na koronavírus. „Testujeme s úsmevom. Päť profi odberných miest. Výsledok aj s čakaním v rade do hodiny. Bonus dobrá nálada, dobré počasie, dobrí ľudia,“ napísala rozvedená komisárka, ktorá vychováva 6-ročnú dcérku Vivien.

PROTEST: V hlavnom meste sa opäť protestuje. Župan Droba perlí, čo mu klávesnica stačí! (VIDEÁ)
Bratislava sa dnes opäť stane miestom „nepokojov“, pretože nahnevaní Slováci sa znovu rozhodli vyjsť do ulíc. Nenávidenej vláde aj polícii síce „pomáha“ aj daždivé počasie, napriek tomu organizátori protestu veria, že ľudí bude viac ako minulý... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik