Pápežovi sa vyhrážajú! Na pošte zachytili obálku s nábojmi adresovanú práve jemu
09 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Pápež dostal darček, ktorý isto nečakal. V obálke mu niekto poslal tri náboje


Tak toto tu už dávno nebolo. Po pokuse o atentát na pápeža Jána Pavla II., ktorý spáchal 13. mája 1981 turecký atentátnik Mehmet Ali Ağca na vatikánskom námestí sv. Petra je tu ďalší pokus zastrašiť hlavu katolíckej cirkvi. A opäť je to v Taliansku, hoci prsty v tom má zrejme aj niekto z Francúzska.

Tentokrát ešte na pápeža Františka nezaútočil žiadny atentátnik, ale tri náboje, ktoré boli v poštovej obálke adresované práve jemu niečo naznačujú. Ako píše portál ereport.sk, obálku obsahujúcu tri náboje do pištole, adresovanú pápežovi Františkovi, zaistili v zariadení na triedenie pošty v blízkosti severotalianskeho Milána.

O udalosti informovala v pondelok nielen miestna polícia, ale aj agentúry Reuters a AP. Podozrivú obálku mali zachytiť zamestnanci pošty v noci z nedele na pondelok v mestečku Peschiera Borromeo. Po tomto desivom objave ihneď privolali políciu. Obálka bola podľa vyšetrovateľov odoslaná z Francúzska na adresu „Pápež, Vatikán, Námestie sv. Petra“. Agentúra AP okrem iného píše, že obálka okrem troch nábojov obsahovala aj správu týkajúcu sa finančných operácií vo Vatikáne. Ten sa k incidentu zatiaľ ešte nevyjadril.

Predpoveď Baby Vangy na rok 2020 sa napĺňa! Atentát na Putina či vražedné cunami?
Slepá veštkyňa vyriekla mnoho proroctiev a mrazivým faktom je, že v mnohých kľúčových udalostiach sa trafila. Hoci zomrela v roku 1996, niektoré predpovede sa plnia až teraz. Trebárs tá, že v roku 2020 zasiahne svet ničivá katastrofa. Bude jej... Čítať ďalej
24 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth