Pán Matovič, nefacká vás hanba? Pozrite si toto VIDEO z roku 2018 a možno zmeníte názor. Alebo nie?
08 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Protesty, ktoré sa konali vlani v októbri aj novembri, boli oveľa ostrejšie ako súčasné po uvoľnení prísnych pandemických opatrení. Za tie vlaňajšie si protestujúci vyslúžili pomenovanie „opice“ či „dezoláti“, ktoré im „prischlo“ aj teraz. Igor Matovič a jemu podobní majú asi veľmi krátku pamäť. Zrejme si nespomína na rok 2018 a protesty, na ktorých bol aj on.


Súčasné protesty na bratislavskom Hodžovom námestí či Námestí slobody sú skôr ako zraz kamarátov vyjadrujúcich nespokojnosť. Chýba tá správna „úderná jednotka“, ktorá by dala vláde najavo, že hnev Slovákov je naozaj veľký. To, čo sa odohrávalo v roku 2018 po pochode za Kuciaka, keď ľudia chceli vytrhnúť bránu na Úrade vlády s pokrikom „Vyrazíme dvere!“ je dnes nepredstaviteľné. Matovičovi a spol. to ale vo videu pripomína Mário Vidák.
Zo slušných protestujúcich sa odrazu stali opice a dezoláti

A to najmä preto, že Slováci sa takto už nevedia ani náhodou vyburcovať, a tiež preto, že súčasná „demokratická“ vláda na nich ihneď posiela kordón kukláčov, tažkoodencov a vodné delá. Kto bol na týchto ozaj poriadne ostrých a divokých protestoch proti Robertovi Ficovi a jeho vláde ten môže zrovnávať kde bolo viac demokracie či útokov na protestujúcich.



Tieto súčasné viac ako „vlažné“ protesty nemôže zosadiť nenávidenú vládu OĽaNO a jeho koaličných partnerov ani náhodou a o zmenách k lepšiemu sa už nedá hovoriť vôbec. Napriek tomu súčasná vláda „zmeny“ a „demokracie“ posiela na ľudí, ktorým sa jej kroky nepáčia už v zárodkoch kordóny policajtov. Pán Igor Matovič a vám podobní, pamätáte sa na to ako ste navádzali ľudí postaviť sa proti Ficovi a spol.? A pamätáte sa, čo tí „dobrí protestujúci“ tam robili?

https://www.youtube.com/watch?v=4vUi4U7ijLo

Prečo sa títo ľudia odrazu zmenili na opice a dezolátov keď nerobili nič iné iba to, čo za vašich opozičných čias a za vašej aktívnej účasti. Nefackuje vás hanba ani náhodou? Nie, ale to by mala.

Na proteste zatiaľ vyhrávajú ťažkoodenci. Blokáda ulíc sa preto (zatiaľ) nekoná (VIDEÁ)
Plánovaný apolitický protest na Hodžovom námestí v Bratislave sa predsa len rozbieha! A to nielen čo do počtu ľudí, ale aj ich aktivitami. Hoci je námestie doslova obkolesené ťažkoodencami, protestujúci sa predsa len pokúsili zablokovať premávku.... Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik