Poslanec Peter Pčolinský sa zahryzol do OĽANO ako buldog!
07 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik
Poslanec Sme rodina Peter Pčolinský sa tvrdo stavia za väzobne stíhaného brata Vladimíra, exriaditeľa SIS. V koalícii to znova vrie.

Podpredseda hnutia Sme rodina a poslanec NR SR útočí na vlastnú koalíciu. Motív jeho bohorovných útokov je jasný. Zavreli mu brata, lebo si plnil svoju úlohu a SIS pod jeho vedením odhalila asi najväčší škandál v histórií policajného vyšetrovania na Slovensku. SIS odhalila, že sa vyšetrovania nechutne a trestuhodne manipulujú. Pčolinského brata umlčali, ako je to novým trendom, výpoveďami kajúcnikov a uvalením väzby. Tento ohavný trend vo vyšetrovaní nastúpil po nástupe OĽANO.
Pohár trpezlivosti už zjavne dávno pretiekol

„Pri mojom bratovi neplatí prezumpcia neviny," poukázal na dvojaký až trojaký meter Pčolinský cestou statusu na Facebooku.

Poslanec spustil paľbu kritiky: „Keď ide o nominantov OĽANO, zrazu hovoria o prezumpcii neviny. Exposlanec Herák, obvinený zo sexuálneho zneužívania je ďalej zamestnaný v OĽANO za 3000 EUR. Vraj platí prezumpcia neviny. Keď ide o ministra Mikulca a tvrdenia, že prijal úplatok, kajúcnici klamú. Keď ide o policajného prezidenta, jeho marenie vyšetrovania inšpekcie sa prehliada tichom."

Výbohovi sa darilo za každého počasia. Aj toho pravicového
Miroslav Výboh je zbrojársky podnikateľ, ktorý je prepieraný v súvislosti policajnými akciami. Často sa mediálne skloňuje ako sponzor či oligarcha Smeru. Nie je to celkom pravda, keďže Výbohovi sa začalo dariť práve za Dzurindu. Navyše spájanie so... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Krv nie je mlieko

„Pri mojom bratovi neplatila prezumpcia neviny. Je päť mesiacov vo väzbe, zrazu kajúcnik hovorí pravdu, napriek tomu, že množstvo svedkov, listinných dôkazov a znaleckých posudkov absolútne vyvracia obvinenia, treba vraj dôverovať vyšetrovateľom a prokurátorom," píše Pčolinský.

Na záver statusu ešte pridal pár viet: „OĽANO má dvojitý meter. Keď ide o ‘ich/našich’ ľudí, všetko sú klamstvá. Ak ide o iných, tvrdia že polícia ma rozviazane ruky. Je mi zle z tohto farizejstva a týchto falošných ‘bojovníkov’!" Komu by zle nebolo?


Zdá sa, že intenzita "štrajku" slabne. Nový sobotný protest však dostáva svoje kontúry
Zdá sa, že "štrajk", ktorý sa začal celkom silnou účasťou, začína slabnúť. Dnes sa ho zúčastnilo asi 15 ľudí. Sobotný protest však získava postupne čoraz väčšiu podporu. Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik



Aj keď je hnutie Sme rodina zatiaľ v pozícií mŕtveho chrobáka, národu sa otvárajú oči

Sme rodina vydala impotentné stanovisko, v ktorom píše, že slová ich poslanca sú výlučne jeho názorom a jeho osobnou komunikáciou. "O tom, či s ním budú súhlasiť aj poslanci nášho hnutia, sa budeme rozprávať na klube a následne to bude prezentované na koaličnej rade," dodalo.


Pani Dominika Sebinková napísala pod poslancov status: „Peter Pčolinský, ja sa vám naozaj čudujem, že po tomto všetkom, čo sa okolo vás deje a na čo sa musíte pozerať, zotrvávate v tejto chorej vláde." Za tento komentár zožala najviac pozitívnych reakcií, teda laikov.

Polícia sa pochválila výsledkami. Občania im dali vedieť, čo si myslia.
Polícia sa na svojej stránke pochválila výsledkami kontrol na dodržiavanie protiepidemiologických opatrení. Občania im za ich prácu nepoďakovali, práve naopak. Ich reakcie boli skôr negatívne ako pozitívne. Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK