Pčolinský: Brata odmietajú zbaviť mlčanlivosti aby sa verejnosť nedozvedela, že tí „čestní“ sú kriminálnici
06 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Zadržanie a posadenie do väzby riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského šokovalo nielen širokú verejnosť, ale aj jeho brata. Ako sa teraz ukazuje, niečo tu okolo jeho osoby nesedí. Naznačujú to slová jeho brata Petra, ktorý sa na to usiluje „jemne“ poukázať v najnovšom statuse.


Vladimíra Pčolinského zadržali, obvinili z korupcie a vzali do vyšetrovacej väzby v polovici marca. Odvtedy sa snaží, aby ho zbavili mlčanlivosti a on mohol voľne vypovedať. To sa však zatiaľ nestalo hoci kompetentní tvrdia, že to netreba a on môže slobodne hovoriť. V statuse jeho brat Peter naznačuje, že to tak nie je. Doslova šokuje nečakanými vyjadreniami.
„Kto mečom bojuje, mečom zahynie“ odkazuje brat exriaditeľa SIS

„Úrad špeciálnej prokuratúry už mesiace tvrdí, že môjho brata netreba zbavovať mlčanlivosti, že môže vypovedať k veciam, ktoré sú mu kladené za vinu. To aj urobil. Napriek tomu to vyšetrovateľa, prokurátora a ani sudcu nezaujímalo,“ píše v statuse Peter Pčolinský. Dodáva, že na celej veci je zaujímavé to, že ho odmietajú zbaviť mlčanlivosti kvôli niečo inému. „Aby nemohol rozprávať veci, ktoré sa dozvedel počas výkonu funkcie riaditeľa SIS. Zjavne sa toho desia niektorí prokurátori, policajti ale aj politici,“ šokuje Peter Pčolinský prvý raz.



Pčolinský ďalej píše, že opakovane žiadali o jeho zbavenie mlčanlivosti, avšak odpoveď bola vždy rovnaká. Netreba. „Domyslite si prečo. Podarilo sa im odstaviť riaditeľa SIS, ktorý odhalil trestnú činnosť týchto ľudí. A aby ho umlčali, odmietajú ho zbaviť mlčanlivosti, aby sa náhodou verejnosť nedozvedela že tí, ktorí sa pasujú do úlohy čestných a spravodlivých, sú v skutočnosti kriminálnici,“ šokuje Peter Pčolinský aj druhý raz.

A na samý záver statusu záhadne dodáva: „Kto mečom bojuje, mečom zahynie“

Peter Pčolinský: Ďalší dôkaz o nevine môjho brata! Za toto podávame trestné oznámenie
„Dnes boli doručené výsledky znaleckého skúmania a teda daktyloskopie, stôp DNA a pachových stôp z bankoviek, ktoré mu mal podľa tvrdení “kajúcnika” Mariána Kučerku odovzdať môj brat. Výsledok bol jednoznačný!“ informuje Peter... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Petra Demková