"Niekoľko pohlaví? Svet je chorý!" Jiřina Bohdalová rozpálila internet aj Babiša (VIDEO)
05 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Téma sexuálnych menšín v čase konania festivalu Prague Pride aktívne púta pozornosť verejnosti, vzhľadom k čomu sa po internete začalo šíriť video májového rozhovoru časopisu Reflex s už 90-ročnou herečkou Jiřinou Bohdalovou. Jej nekompromisný postoj k otázke menšín zapôsobil dokonca aj na českého premiéra Andreja Babiša, informuje server sputniknews.


V rozhovore s moderátorom Čestmírom Strakatým herečka jasne uviedla, že kategoricky neuznáva existenciu mnohých pohlaví a považuje ich aktívnu propagáciu za odchýlenie spoločnosti od zdravého spôsobu uvažovania. Herečka neuznáva, že tento pohľad na svet má právo na existenciu. "Nemajú, pretože to hlásajú. Nech si to myslia pre seba, ale nech to nevykrikujú, tieto hlúposti. Nemajú čo robiť. Darí sa im veľmi dobre, za nič," tvrdila herečka.

"Svet je chorý. A naša malá zemička tiež, keď máme niekoľko pohlaví. Keď máme Me Too. Keď máme, ja neviem čo. Veď je to príšerné. Veď je to proti zdravému rozumu. Ja neviem, kde tie pohlavia mám, či v podpazuší alebo či mi ich otecko zabudol urobiť. Veď tí ľudia vravia blbosti. To ma na tom straší," priznala Bohdalová v máji tohto roku.

Protesty nie sú nijaké liberálne sélanky či LGBTI Pride. Ide o poslednú možnosť frustrovaných ľudí vyjadriť svoj ODPOR
Na osvieženie pamäte nechal "kultivovaným politikom," bývalý politik Rafael Rafaj odkaz: Zabudol vôl, že teľaťom bol. Tým, ktorí označili protestujúcich ľudí za opice, či dezolátov, pripomína protesty, ktoré v minulosti sami zorganizovali. Dnes, už... Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vyliečiť svet

"Trošku magor, trošku blbci," klopala si potom Bohdalová na čelo nad spomínanými. "Tak mi ukážte tie pohlavia," vyzývala Strakatého a zasmiala sa, keď si uvedomila, že by to mohlo znamenať aj niečo iné. "Nemyslím to Vaše," dodal so smiechom.

Bohdalová si rezolútne stála za tým, že súčasné spoločenské predstavy o sexualite by sa mali zmeniť. "Trošku vyliečiť svet. Nemyslieť na blbosti. Veď to je blbosť. To je naozaj... Ja si myslím, že nemajú mozog. Alebo to robia naschvál. Kam až vydržíme," tipovala Bohdalová.

Video v skrátenej verzie doputovalo cez internet až k českému premiérovi Andrejovi Babišovi, ktorý ho zdieľal a odporúčal na svojom profile so slovami: "Došlo mi WhatsApp. To musíte vidieť. Jiřinku mám rád."



 

Pandémia rozdeľuje aj v Hollywoode: Jennifer Aniston jednoducho prerušila kontakt s nezaočkovanými
Rozhodla sa nestretávať s tzv. antivaxermi. Na pohľad nestarnúca 52-ročná herečka Jennifer Aniston, alebo ako ju mnohí poznáme - Rachel z Priateľov, to so situáciou okolo koronavírusu myslí naozaj seriózne, píše Pravda. Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Tibor Sipos