Z Kočnerových zašifrovaných správ sú pomery zjavné: "Posledný, koho Výboh oj**e, bude Fico"
04 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

V šifrovacej aplikácii Threema, ktorú používal dnes odsúdený podnikateľ Marián Kočner, bol niekoľkokrát spomenutý aj oligarcha Miroslav Výboh. Z konverzácií Kočnera s ďalšími vyplýva, že Výboh veľký kamarát s Ficom nebol. „Mirík všetkých oj**al a teraz sa rehoce z jachty v Monaku. Posledný koho oj**e bude Hranol," napísal Kočner.



Smradľavý žid

O zákulisí informuje Denník N. Kočner okrem oslovenia "Mirík" hovoril o Výbohovi aj ako o "smradľavom židovi". Výboh mal dostatok finančných prostriedkov a s nimi aj moc, s ktorou vedel narábať vo svoj prospech.

Jankovská sa mala podľa Kočnerových inštrukcií snažiť, vybaviť si členstvo v Súdnej rade. Stať sa tak malo v roku 2017 „Len ja nemam Ksliho (Kaliho), Brhela, výbocha. Ja mam len šibnutého Bohuša,“ napísala vtedy Kočnerovi s mnohými chybami. Ten sa jej snažil pomôcť tým, že je vybaví hlasy v ĽSNS na čele s Mariánom Kotlebom.

Kto dnes využíva Kočnerovu 4-miliónovú jachtu, ktorú mu štát nevedel zhabať?
Zhabať mu ju štát po odsúdení nemohol, pretože nie je jeho. Od roku 2016 patrí jachta Sunseeker Ferretti Custom Line 112 jeho exmanželke Karolíne. Kto ju využíva dnes? Čítať ďalej
13 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Nepomohol

V inom prípade Kočner čakal, že mu Výboh pomôže s kauzou Bašternáka. Avšak opak je pravdou. Zrejme preto ho nazval "smradľavým židom". Podľa jeho správy Výboh všetkých oklamal a teraz sa smeje z Monaka.

"Mirík sa ozval? By ma zaujímalo, čo uviedol ako dôvod, že prečo nie sú veci, ako mali byť…“ napísal Kočner Bašternákovi. „Že mi nevedeli pomôcť. Nevedia hovoriť s Napoleonom,“ odpovedal Bašternák. „Mirík všetkých oj**al a teraz sa rehoce z jachty v Monaku. Posledný koho oj**e bude Hranol," dodal. Ako "Hranola" mal Kočner uloženého Roberta Fica.
Zoznam chýb

Rok na to začala krajinou vládnuť nepokojná atmosféra. Tú odštartovala vražda investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Kočner spísal zoznam chýb, ktorých sa Fico dopustil pod mediálnym nátlakom. Tie následne odoslal exsiskárovi Petrovi Tóthovi a bývalému predsedovi Okresného súdu Bratislava III Davidovi Lindtnerovi či odsúdenej Alene Zsuzsovej.

Ficovou chybou bolo podľa Kočnera odstránenie bývalého sudcu Štefana Harabina či bývalého generálneho prokurátora Dobroslava Trnku. Aj zrušenie amnestií expremiéra Vladimíra Mečiara pokladal Kočner za obrovský prešľap. „Všetko tieto tri zbytočné kroky viedli k tomu, že sa sily mainstreamu presvedčili o tom, že sa ich Fico bojí a keď spustia cielený mediálny tlak, tak vždy ustúpi,“ domnieval sa Kočner v šifrovanej správe.

Kočner lieta v ďalších problémoch: Obvinili ho z prípravy vraždy troch prokurátorov!
Marian Kočner neprežíva v posledných mesiacoch práve najšťastnejšie obdobie. Po tom, ako ho odsúdili za falšovanie zmeniek TV Markíza na 19 rokov ešte nie je zbavený viny z objednávky vraždy Jána Kuciaka a už má na krku ďalšie veľmi vážne... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik